ΜΑΙΖΩΝΟΣ: Σοκ για νεαρή γυναίκα! Την σταμάτησε για να της δείξει άσεμνη φωτογραφία

Άλλο ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη την Δευτέρα το μεσημέρι σε κεντρικό σημείο της πόλης. Συγκεκριμένα στη συμβολή των οδών Μαιζώνος και Καρόλου περπατούσε μια νεαρή κοπέλα και τη σταμάτησε ένας επίσης νέος άνδρας λέγοντάς της εάν μπορεί να την ρωτήσει κάτι.

Η κοπέλα όπως μας ανέφερε με ευγενική διάθεση σταμάτησε γιατί υπέθεσε πως θα ζητούσε πληροφορία για οδό ή κάποιο κατάστημα. Ο άνδρας έτεινε προς το μέρος της το κινητό του και της έδειξε μια φωτογραφία με τα γεννητικά του όργανα, ρωτώντας της εάν της αρέσουν….

Η κοπέλα ξεπερνώντας το αρχικό της σοκ, άρχισε να τον βρίζει και αυτός έφυγε τρέχοντας!

Όπως μας ανέφερε τίποτα δεν προμήνυε κάτι τέτοιο, αφού πρόκειται για έναν νέο άνδρα 25-30 ετών περίπου με ξανθά μαλλιά και μικρό μούσι, ωραία ντυμένο. “Τον είδα από μακριά κάτι έψαχνε στο κινητό του και μου φάνηκε σαν τουρίστας λόγω των χαρακτηριστικών του και γι΄ αυτό σταμάτησα, γιατί υπέθεσα πως κάτι ψάχνει. Με αιφνιδίασε… άρχισα να τον βρίζω και έφυγε” υποστήριξε.

Μας τόνισε πως λόγω της ώρας που ήταν μέρα μεσημέρι δεν φοβήθηκε, απλά της έκανε εντύπωση πως σε ένα κεντρικό σημείο που περνούν καθημερινά πολλές γυναίκες και κορίτσια αυτός δεν πτοήθηκε.

Τι θα γινόταν όμως εάν αυτό το περιστατικό γινόταν βράδυ… τότε σίγουρα τα πράγματα να ήταν διαφορετικά!

Αυτό το περιστατικό έρχεται να προστεθεί σε άλλα που όλα μαζί συνθέτουν μια εικόνα παρακμής και που οι Αρχές θα πρέπει να επέμβουν.