Κλείνουν την Πατρών Πύργου για την Ελένη

Τραγικό παιχνίδι έπαιξε η μοίρα στην οικογένεια Βεσκούκη από την Καρυά Πετροχωρίου. Η μητέρα των τρίδυμων παιδιών της οικογένειας, είχε πάει μαζί με τη μια της κόρη την 17χρονη Ελένη, στην Κάτω Αχαΐα για δουλειές.

Επιστρέφοντας όμως στο σπίτι τους, στη διασταύρωση με την Πατρών – Πύργου, παραμόνευε ο θάνατος. Το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν μάνα και κόρη βγαίνοντας από την Κάτω Αχαΐα, συγκρούσθηκε πλαγιομετωπικά με νταλίκα, που εκινείτο επί της Εθνικής οδού, στο ρεύμα προς Πάτρα. Η μητέρα διακομίστηκε τραυματισμένη στο νοσοκομείο, όπως και η κόρη της, η οποία όμως λίγο αργότερα υπέκυψε στα τραύματά της.

Το τραγικό νέο έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία στην περιοχή. Η μητέρα της άτυχης Ελένης είναι προϊσταμένη Υγείας στο Κέντρο Υγείας Κάτω Αχαΐας, ο πατέρας της Κώστας Βεσκούκης ένας οικογενειάρχης αγρότης, ενώ ο θείος της Μιλτιάδης Τόγιας διατηρεί φαρμακείο στην Κάτω Αχαΐα. Μια οικογένεια εξαιρετικά αγαπητή σε όλη την κοινότητα Πετροχωρίου. Έρευνες για το τροχαίο διεξάγει η Τροχαία Πατρών. Σύμφωνα με τις πληροφορίες τα φανάρια στην διασταύρωση ήταν σε χρώμα πορτοκαλί και δεν λειτουργούσαν κανονικά. Εκατοντάδες ντυμένοι στα μαύρα, είπαν το τελευταίο αντίο χθες Κυριακή στην κηδεία της Ελένης Βεσκούκη, ενώ απαρηγόρητος ο πατέρας της, φώναζε συνεχώς το όνομά της προκαλώντας ρίγη σε όλους.

ΑΝΑΣΤΑΤΟΙ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ

Η νέα τραγωδία στην Πατρών – Πύργου φέρνει κινητοποιήσεις στην Κάτω Αχαΐα με τους κατοίκους να έχουν αγανακτήσει. Η εφημερίδα «Πολιτεία» επικοινώνησε με τον Πρόεδρο της Κοινότητας Πετροχωρίου, Ανδρέα Ζαμπέτα, ο οποίος και μεταφέρει την αγανάκτηση των συγχωριανών του για τη νέα απώλεια δικού τους ανθρώπου, αλλά και τις επόμενες κινήσεις τους.

«Είμαστε όλοι σοκαρισμένοι, θα βγούμε στο δρόμο, δεν πάει άλλο. Πρέπει επιτέλους να ξεκινήσουν τα έργα στην Πατρών – Πύργου, τουλάχιστον άμεσα να μπουν οι κορύνες. Δεν αντέχουμε άλλα θύματα. Δευτέρα το πολύ Τρίτη θα ενημερώσουμε όλους τους φορείς και την Αστυνομία, θα αναρτήσουμε και τις σχετικές ανακοινώσεις σε όλα τα καφενεία για να το μάθει όλος ο κόσμος και το πολύ μέχρι την Πέμπτη θα κλείσουμε το δρόμο. Για δυο ώρες, από τις 10π.μ. μέχρι τις 12π.μ., θα είμαστε όλοι εκεί. Το Σάββατο ήταν η Ελένη, αύριο θα είμαι εγώ ή κάποιος άλλος…».