Η Αιγιώτισσα που βγήκε πρώτη στο Shopping Star

Με την πρώτη θέση στις… “αποσκευές” της επέστρεψε η Αιγιώτισσα Μαρία Μπακρόζη, από την φημισμένη και επιτυχημένη εκπομπή μόδας του Star Channel, “Shopping Star”. Η Βίκυ Καγιά “χάρισε” με την τελική βαθμολογία της το έπαθλο της πρώτης θέσης στην 56χρονη και αυτή, σε… αντάλλαγμα, έκανε μία καταπληκτική πασαρέλα στην τελική φάση του διαγωνισμού “κλέβοντας” από όλους το χειροκρότημα.

Ο λόγος “παρακίνησης” ήταν η φίλη της Μαρίας, Γιώτα Γκρέμου, που τελικά είχε… δίκιο που επέμενε να στείλει αίτηση συμμετοχής για την κολλητή της! Με 350 ευρώ διαθέσιμα για ρούχα, αξεσουάρ και κομμωτήριο εκ της παραγωγής, κατάφερε να γίνει το Νο1 της εβδομάδας στο θέμα “Ξεχωριστή με Καρό”.

Ενθουσιάστηκε η Βίκυ Καγιά με τις επιλογές και την βαθμολόγησε με 8 στα 10
Με συνολική βαθμολογία 7,5 στα 10, η “ωραία Αιγιώτισσα” (όπως την αποκάλεσαν) πήρε τις ματιές της τηλεπαρουσιάστριας της εκπομπής, αλλά και των υπολοίπων γυναικών που διαγωνίστηκαν, αφού κατά γενική ομολογία η στυλιστική της άποψη (όπως αποδείχθηκε) ήταν η ιδανική όχι μόνο σαν γενικότερο styling και ταίριασμα ρούχων, αλλά και το ικανό αποτέλεσμα για να πάρει το έπαθλο των χιλίων ευρώ. Η “ιέρεια” της μόδας Βίκυ Καγιά, σχολιάζοντας τις επιλογές της διαγωνιζόμενης, δήλωσε: “Η Μαρία έκανε εξαιρετική δουλειά. Ταίριαξε υπέροχα τα ρούχα, αναδεικνύοντας απολύτως το θέμα της βδομάδας και έκανε και πολύ καλό σετάρισμα. Τα πολύ μικρά λαθάκια που έκανε, δεν της κόστισαν τελικά τη νίκη και δίκαια πήρε την πρώτη θέση. Την βαθμολόγησα με 8. Το φόρεμα της πήγαινε τρελά, αλλά τα μποτάκια που πήρε δεν με… ξετρέλαναν ιδιαίτερα. Η τσάντα ήταν καλή επιλογή. Στην πασαρέλα εξέπεμπε μια λάμψη τέτοια, που της άξιζε η νίκη. Μπράβο στο Αίγιο!”