Χαμός με κρούσματα σε χωριό της Αχαϊας! Κόλλησε και ο παπάς!

Πολλά είναι, τελευταία, τα κρούσματα στο χωριό Ισωμα, για τα οποία έχει ενημερωθεί ο δήμαρχος Ερυμάνθου Θεοδωρος Μπαρής.

Οπως μετέφεραν ντόπιοι  αρκετοί είναι αυτοί που δεν προσέχουν καθόλου, ενώ άτομα που αποδείχθηκε πως είχαν επαφές με θετικούς στον κορονοϊό κυκλοφορούν κανονικά και χωρίς μάσκα. Αυτό μάλιστα συμβαίνει και με άτομα που μέλη του στενού οικογενειακού κύκλου τους ήδη νοσηλεύονται με κόβιντ. Παρά τα 15 και άνω κρούσματα αυτές τις μέρες, αναφέρονται αρκετές εισαγωγές σε νοσοκομεία, ηλικιωμένοι που δεν μπορούν καν ν’ αναπνεύσουν, ενώ πολλές είναι , με άλλους όμως να τη σπάνε εμφανώς. Ανάμεσα στους θετικούς αναφέρεται ιερέας και εκκλησιαστικός επίτροπος, σε Ναό της Πάτρας.

Στην Κάτω Αχαΐα, χθες εμβολιάστηκε ο δήμαρχος Σπυρος Μυλωνάς στο «Μέγα Εμβολιαστικό» του λιμένα της Πάτρας, διαπιστώνοντας άριστη οργάνωση, εξυπηρέτηση και στέλνοντας τοι δικό του μήνυμα. «Το εμβόλιο είναι το μεγάλο μας όπλο στον αγώνα κατά του κορονοϊού. Ομως απαιτείται και η δική μας συμμετοχή. Φοβάμαι ότι οι δεισιδαιμονίες και προκαταλήψεις αποτελούν ίσως μεγαλύτερο πρόβλημα από τον ίδιο τον ιό».