Φινάλε για τη «Λυσιστράτη» που κέρδισε τις εντυπώσεις!

Η παράσταση που ανέβασαν οι «ΣφήγΚΕΣ» ήταν ένα έργο καθαρά Αριστοφανικό που χάρισε αρκετό γέλιο σε όσους θεατές έσπευσαν να το παρακολουθήσουν και το χάρηκαν εκτός από τους θεατές και οι ίδιοι οι πρωταγωνιστές.

Η «Λυσιστράτη» ανέβηκε για τελευταία φορά στο Συνεδριακό Κέντρο του Πανεπιστημίου το βράδυ της Κυριακής, κάνοντας ένα φοβερό φινάλε και κερδίζοντας για ακόμα μια φορά επάξια το χειροκρότημα του κόσμου.  Συνολικά ανέβηκαν 14 παραστάσεις που τις είδαν περισσότεροι από 2.000 θεατές που αγκάλιασαν τους ηθοποιούς και αυτή την ομάδα που δούλεψε για αυτό το έργο. 

Τα λόγια ενός εκ των ηθοποιών που συμμετείχαν στην παράσταση, του γνωστού σε όλους μας, Θάνου Τσέρη, είναι χαρακτηριστικά. «Μια  υπέροχη θεατρική παράσταση έλαβε τέλος.

Θέλω να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου όλη την ομάδα  για τις στιγμές  που περάσαμε. Ευχαριστούμε τον κόσμο της Πάτρας που μας τίμησε και έδειξε πόσο αγαπάει το ερασιτεχνικό θέατρο. Η τελευταία παράσταση στο συνεδριακό κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών, ήταν μια από τις ομορφότερες θεατρικές μου εμπειρίες!».