Υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκου- Φερόμενος θύτης 56χρονος Πατρινός, θείος του παιδιού

Χρειάστηκε να περάσουν 11 χρόνια, από τη στιγμή που καταγγέλθηκε σεξουαλική κακοποίηση με θύμα τότε ένα 4χρονο αγόρι, για να φθάσει η υπόθεση στις δικαστικές αίθουσες. Φερόμενος ως θύτης είναι 56χρονος σήμερα Πατρινός, συγγενικό πρόσωπο του παιδιού. Πρόκειται για τον θείο του και συγκεκριμένα τον αδελφό του πατέρα του. Σε βάρος του έχει ασκηθεί δίωξη για κατάχρηση σε ασέλγεια.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Πελοπόννησος» η εξ αναβολής δίκη στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ζακύνθου έχει οριστεί για τις 10 Μαΐου. Αρχικά η υπόθεση έφτασε στο ακροατήριο τον περασμένο χρόνο, όμως η εκδίκαση της αναβλήθηκε, καθώς κρίθηκε απαραίτητη η εκ νέου εξέταση.

Φερόμενος ως θύτης είναι 56χρονος σήμερα Πατρινός, συγγενικό πρόσωπο του παιδιού ση από παιδοψυχολόγο του 15χρονου πλέον αγοριού και η εξέταση του κατηγορούμενου από ψυχίατρο.

Το περιστατικό προσδιορίζεται χρονικά το 2010, όταν ο ανήλικος μαζί με τους γονείς του είχαν έρθει στην Ελλάδα από το εξωτερικό, όπου δια- μένουν μόνιμα για τις καλοκαιρινές διακοπές τους και φιλοξενούνταν στην εξοχική κατοικία που διατηρεί η οικογένεια του πατέρα του σε παραθαλάσσια περιοχή της Πάτρας.