Τσακώθηκε με την σύντροφό του… και τα ‘κανε λίμπα στο Ρίο

Τσακώθηκε με την κοπέλα του, εκείνη τον κατηγόρησε ότι την χτύπησε, εκείνος βρέθηκε στο νοσοκομείο και όντας σε κατάσταση αμόκ πήγε να τα κάνει… Γης Μαδιάμ!

Ο λόγος για γνωστό πατρινό, με συμμετοχή στα κυκλώματα της νύχτας, ο οποίος στην διάρκεια της εφημερίας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών προχθές τη νύχτα… ξεσήκωσε τα εξωτερικά ιατρεία. Ο άνδρας μεταφέρθηκε εκεί μετά από επεισόδιο με γυναίκα και οι γιατροί δήλωσαν αδυναμία να τον εξετάσουν, ούτε καν να του παράσχουν τις πρώτες βοήθειες καθώς βρισκόταν σε συνεχή υπερδιέργεση. Σύμφωνα με πληροφορίες άνδρες της Ασφάλειας του Νοσοκομείου ούτε καν τον πλησίασαν, τέτοιο ήταν το «αμόκ» στο οποίο βρισκόταν, και τελικά εκλήθη η ΕΛΑΣ.

Το επεισόδιο προκάλεσε αναστάτωση σε ασθενείς και συνοδούς που βρίσκονταν στον χώρο του νοσοκομείου αλλά και στο προσωπικό που αναγκάστηκε να καλέσει την Αστυνομία.

Αστυνομικοί μαζί με γιατρούς και νοσηλευτές μετά από υπεράνθρωπες προσπάθειες κατάφεραν τελικά να τον συγκρατήσουν προκειμένου να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. Του έκαναν δε και ηρεμιστική ένεση. Ο άνδρας έχει απασχολήσει κατ’ επανάληψη την Ελληνική Αστυνομία και έχει συμμετοχή σε διάφορα επεισόδια.