Το Καραμανδάνειο στο Δημοτικό Συμβούλιο

Συνεδριάζει μεθαύριο στις 4.30 το απόγευμα το Δημοτικό Συμβούλιο Πατρέων με πρώτο θέμα στην ημερήσια διάταξη τις εξελίξεις στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων.

Σχετική ενημέρωση θα κάνει ο Δήμαρχος Πατρέων, και πρόεδρος του Δ.Σ. του νοσηλευτικού ιδρύματος, Κώστας Πελετίδης. Άλλα θέματα που θα συζητηθούν είναι η υποχρεωτική Αναμόρφωση Ολοκληρωμένου Πλαισίου Δράσης (Ο.Π.Δ.) Δήμου
Πατρέων έτους 2022, η συγκρότηση επιτροπών παρακολούθησης- παραλαβής προμηθειών και παραλαβής υπηρεσιών, η αποδοχή και έγκριση απόδοσης χρηματικού ποσού 547.926,87€ στους νόμιμους εκπροσώπους των Σχολικών Επιτροπών, η μίσθωση ακινήτου για το 25ο Νηπιαγωγείο, ο καθορισμός ως πεζόδρομου της οδού Χριστοπούλου, κ.α.

Εξ άλλου αύριο στις 11.30 το πρωί συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Πατρέων με τηλεδιάσκεψη. Μεταξύ των θεμάτων που θα συζητηθούν είναι η έγκριση δημοπράτησης της ενεργειακής αναβάθμισης του 13ου ΓΕΛ, 9ου Γυμνασίου και 1ου Εσπερινού Γυμνασίου, του 5ου Δημοτικού και του 1ου- 9ου Επαγγελματικού Λυκείου, κ.α.