Το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 χορηγός στους Χρυσούς Σκούφους

Τη Δευτέρα 4 Απριλίου πραγματοποιήθηκε στο Grand Ballroom του ξενοδοχείου

«Μεγάλη Βρετανία» η απονομή των Χρυσών Σκούφων 2022 και το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 ήταν εκεί για να υποστηρίξει το θεσμό και να απονείμει το Βραβείο Top Notch.

Τα Βραβεία Top Notches, επιβραβεύουν με «άριστα» chef και εστιατόρια, που διαθέτουν τις δυνατότητες και την επιμονή να εξελιχτούν και να βραβευτούν μελλοντικά με ένα Χρυσό Σκούφο. Είναι η ίδια επιμονή για την κατάκτηση του ονείρου, που οι εκπαιδευτικοί του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 εμφυσούν στους σπουδαστές των Τμημάτων Μαγειρικής & Ζαχαροπλαστικής, μέσα από ένα πρότυπο εκπαιδευτικό πρόγραμμα.

Η Όλγα Κριτσιμά, Γενική Διεθύντρια του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 και η Νίκη Καρανταλή, Αντιπρόεδρος του Ομίλου, απένειμαν το Βραβείο Top Notch στους Αλέξανδρο Χαραλαμπόπουλο («Sense», Ξεν.«AthensWas»), Αντώνη Δρακουλαράκο («Sushi Mou»), Γιώργο Τσιλιγκίρη («Τηλέμαχος Athens»), Σπύρο Λιάκο («Travolta») και Άρη Βεζενέ («Vezené»).

Ξεχωριστή και περήφανη στιγμή της βραδιάς για το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360, αποτέλεσε η βράβευση δύο καταξιωμένων και διακεκριμένων εκπαιδευτών του Ομίλου, του Δημήτρη Παμπόρη με Χρυσό Σκούφο («Treehouse», Ξεν. «Ekies All Senses Resort») και Top Notch («Bubo», Ξεν. «Ekies All Senses Resort») και του Μανώλη Παπουτσάκη με Top Notch («Χαρούπι»).

Ένα περίτεχνο πιάτο χρειάζεται τα σωστά υλικά, την εμπειρία και ένα πνεύμα καινοτομίας για να ξεχωρίσει. Με τον ίδιο τρόπο, το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 καταφέρνει εδώ και 50 χρόνια να κατατάσσεται στις πρώτες θέσεις των προτιμήσεων των σπουδαστών, για ένα βέβαιο εργασιακό μέλλον.