“Του ‘λεγα να σταματήσει να “βλέπει” τη γυναίκα μου” και με ειρωνεύτηκε!

Την Παρασκευή θα οδηγηθεί στον ανακριτή ο 63χρονος από την Κάτω Αχαϊα που όπως ομολόγησε σκότωσε τον συνομήλικό του επειδή πίστευε πως είχε ερωτική σχέση με την γυναίκα του. Οπως είπε στους αστυνομικούς το θύμα τον κοίταζε ειρωνικά όταν συζητούσε μαζί του και του ζητούσε εξηγήσεις. Ο δράστης ζήτησε από το θύμα να σταματήσει να έχει ερωτική σχέση μετην γυναίκα του και μάλιστα όπως αποκάλυψε η σχέση αυτή ήταν χρόνια. Η μία κουβέντα έφερε την άλλη και τελικά διεπληκτίστηκαν. Στη συνέχεια βγήκε το μαχαίρι. Ενα μικρό μαχαίρι από αυτό που χρησιμοποιούν στην λαϊκή αγορά. Ο 63χρονος χτύπησε το θύμα του 56 φορές σύμφωνα με τον ιατροδικαστή Ανδρέα Γκότση. Ηταν τέτοια η μανία των χτυπημάτων που το θύμα βρέθηκε κατακρεουρημένο. Με χτυπήματα στην κοιλιά, τη μέση αλλά και το πρόσωπο. Ο 63χρονος που συνελήφθη σχεδόν αμέσως οδηγήθηκε χθες στον Εισαγγελέα και δήλωσε πως έχει μετανιώσει.

Η γυναίκα του δράστη στην κατάθεσή της αρνείται καθε ερωτική σχέση με το θύμα. Μάλιστα πληροφορίες αναφέρουν πως η οικογένειά της έφυγε προσωρινά από την Κ. Αχαϊα προκειμένου να εκτονωθεί η κατάσταση.

Φόβοι βεντέτας προς το παρόν δεν υφίστανται. Αλλωστε και χθες στα Δικαστήρια κανένα μέλος της οικογένειας του θύματος δεν έδωσε το παρών. Εστω και αν η Αστυνομία είχε λάβει τα μέτρα της με ενεργοποίηση και μίας διμοιρίας ΜΑΤ. Στον 63χρονο δόθηκε δικηγόρος ο οποίος θα ειναι μαζί του στην απολογία του την Παρασκευή, ενώπιον του ανακριτή.