«Του έσπασαν τη μύτη επειδή τους σκούντηξε κατά λάθος»

Προβληματισμό στις αρχές προκαλούν τα αλλεπάλληλα κρούσματα βίαιων επιθέσεων μεταξύ ανηλίκων. Τα αιματηρά επεισόδια είναι πλέον σχεδόν καθημερινά.

Νέο περιστατικό σημειώθηκε, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, χθες το βράδυ, στο πάρκο Ανδρέα Παπανδρέου στη Νέα Ερυθραία, όπου ομάδα ανηλίκων επιτέθηκαν σε συνομήλικούς τους .

Μάλιστα, η παρέα των ανηλίκων, οι οποίοι ήταν ντυμένοι στα μαύρα, προκειμένου να εκφοβίσει τους ανήλικους από την άλλη παρέα έβγαλε όπλο ρέπλικα.

Για το συμβάν ενημερώθηκε η αστυνομία και ομάδες της ΔΙ.ΑΣ. έφτασαν στην πλατεία. Από αναζητήσεις στην περιοχή κατάφεραν να εντοπίσουν δύο άτομα, ενώ στην κατοχή του ενός βρέθηκε μια ράβδος αιχμηρή, η οποία και κατασχέθηκε. Ο ανήλικος συνελήφθη, ενώ δικογραφία σχηματίζεται από το Αστυνομικό Τμήμα Κηφισιάς.

«Του έσπασαν τη μύτη επειδή τους σκούντηξε κατά λάθος»

Εν τω μεταξύ επίθεση από τρία παιδιά ηλικίας 15,16,17 ετών αλλά και έναν 18χρονο, οι οποίοι του έσπασαν τη μύτη για ασήμαντη αφορμή δέχτηκε 17χρονος στην Καισαριανή. Ειδικότερα, σύμφωνα με την καταγγελία του θύματος, ο νεαρός, όπως περπατούσε το βράδυ της Τρίτης, σε κεντρικό δρόμο της Καισαριανής, σκούντηξε κατά λάθος την παρέα των τεσσάρων με αποτέλεσμα να του επιτεθούν, να τον χτυπήσουν στο πρόσωπο και να του σπάσουν τη μύτη.

Το παιδί, οδηγήθηκε στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες ενώ την επόμενη ημέρα μετέβη με τους γονείς του στην Αστυνομία και κατήγγειλε το συμβάν.