Τεράστιος Προμηθέας, νίκησε τον ΠΑΟΚ στην πρεμιέρα (80-95)

Ο Προμηθέας ήταν απολαυστικός στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη και με εμφατική εμφάνιση μπήκε με το δεξί στη φετινή Basket League (σκορ 80-95).

Οι «Προμηθείς», παρότι έπαιξαν χωρίς τον Αντονι Κάουαν που προερχόταν από τραυματισμό και τον Ντεσόν Στίβενς που είχε ενοχλήσεις, καθώς και αυτός προέρχονταν από μικροτραυματισμό όλη την εβδομάδα, άστραψαν και βρόντηξαν στο α΄ ημίχρονο, εκτίναξαν την υπέρ τους διαφορά στα ύψη και το μόνο που χρειάστηκε στην  επανάληψη ήταν να κάνουν διαχείριση του σκορ.

Ολοι οι παίκτες του Ηλία Παπαθεοδώρου τα έδωσαν όλα, όμως αν μπορούμε να ξεχωρίσουμε κάποιους λίγο περισσότερο είναι ο ασταμάτητος Χάντερ Χέιλ, το «πολυβόλο» Κάμερον Ρέινολντς και ο αθλητικός Κρις Κόφεϊ. Ειδικά ο Χάντερ Χέιλ σκόραρε 24 πόντους (6/8 τρίποντα) στο πρώτο μέρος και 32 συνολικά, με τον πρώην παίκτη των Μιλγουόκι Μπακς, Καμ Ρέινολντς, να ακολουθεί με 16 και τον Χάιμε Εχενίκε να αγγίζει το double-double (12 πόντοι, 9 ριμπάουντ, 2 κλεψίματα, 2 μπλοκ). Η ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου είχε ισορροπία, είχε πείσμα, είχε σπουδαία δημιουργία και πρόσεξε τη μπάλα, με τα μόλις 6 λάθη να κάνουν τη διαφορά, την ώρα που εκείνη πήρε 20 πόντους από τα λάθη των γηπεδούχων.