ΤΑΜΠΛΕΤ: Το είχε βάλει… προσκέφαλο στην Τζωρτζίνα

Οι έρευνες για την «διαδρομή» της κεταμίνης συνεχίζονται. Με την ελπίδα να «μιλήσει» το τάμπλετ της άτυχης Τζωρτζίνας, ανοίχτηκε το πρωί του Σαββάτου ο τάφος της Τζωρτζίνας, στο κοιμητήριο του Αγίου Αθανασίου στην Πάτρα. Το 9χρονο κοριτσάκι ήταν το τελευταίο που έφυγε από τη ζωή, μετά τις δύο αδερφούλες του, ηλικίας 3,5 ετών και 9 μηνών και μαζί του, θάφτηκε το συγκεκριμένο τάμπλετ μετά από επιθυμία της μητέρας Ρούλας Πισπιρίγκου. Μάλιστα το τάμπλετ είχε τοποθετηθεί σαν… προσκεφάλι στην μικρή, κάτω από το μαξιλαράκι της. Βγάζοντας το τάμλετ και ανακτώντας τα στοιχεία, οι αστυνομικοί ελπίζουν να βρουν κάτι -οτιδήποτε- που μπορεί να τους οδηγήσει στην άκρη του νήματος.

Το τάμπλετ έχει μεταφερθεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια της Ασφάλειας Αττικής προκειμένου να φανεί εάν μπορεί να δώσει περαιτέρω στοιχεία!

Οι ειδικοί θα ερευνήσουν αν τοποθετήθηκε εκεί για να κρυφτούν στοιχεία ή εάν οι γονείς της 9χρονης ήθελαν να αφήσουν στην τελευταία κατοικία του παιδιού το αγαπημένο του αντικείμενο. Αν ισχύει το δεύτερο βέβαια, αποτελεί ερώτημα το γεγονός πώς ένα παιδί που για 9 μήνες δε μπορούσε να χρησιμοποιήσει τάμπλετ -λόγω της εγκεφαλοπάθειας- θεωρήθηκε ότι είχε αυτό ως «αγαπημένο αντικείμενο». Ετσι οι ειδικοί θα αναζητήσουν  ενδεχόμενα ηλεκτρονικά ίχνη της Πισπιρίγκου: