Ταλαιπωρίας αρχή για τους οδηγούς – Χωρίς είσοδο και έξοδο από το κέντρο λόγω εργασιών

Και ακόμα δεν άρχισαν καλά – καλά τα «όργανα» για την ανάπλαση του ιστορικού κέντρου της Κάτω πόλης στην Πάτρα, όμως ήδη σύμφωνα με αρκετούς οδηγούς και πατρινούς, η κατάσταση στο κέντρο με το κυκλοφοριακό, είναι ανυπόφορη.

Όσοι παίρνουν το αυτοκίνητο τους για να μπουν στο κέντρο υποφέρουν και ταλαιπωρούνται για να φτάσουν στο προορισμό τους, ενώ το ίδιο ισχύει και για όσους πάνε να φύγουν από το κέντρο προς τα δυτικά και τις νότιες συνοικίες της Πάτρας.

Η  Μαιζώνος στο ύψος της Τριών Ναυάρχων είναι κλειστή εξαιτίας των εργασιών που γίνονται, τα οχήματα δεν περνάνε. Η Μπουμπουλίνας δίπλα από την Τριών Ναυάρχων και αυτή λόγω εργασιών είναι απροσπέλαστη. Ένα τετράγωνο πιο κάτω στην Όθωνος Αμαλίας γνωρίζουμε όλοι τι γίνεται με τον ποδηλατόδρομο, σε συνδυασμό με τις παράνομες σταθμεύσεις.

Και όλα αυτά ενώ οι εργασίες στο κάτω μέρος της Τριών Ναυάρχων από το ύψος της Ρήγα Φεραίου έως στην Όθωνος Αμαλίας, συνεχίζονται και ο δρόμος είναι κλειστός. Συνεπώς κάποιος που έρχεται από τα νότια προς το κέντρο ή κάποιος που βγαίνει από το κέντρο για να πάει προς τα νότια επί της ουσίας δεν έχει ούτε είσοδο (μόνο την Αγίου Ανδρέου), ούτε έξοδο (μόνο την Όθωνος Αμαλίας).

Θυμίζουμε ότι εργασίες έχουν ξεκινήσει ήδη στην οδό Αράτου και εκεί υπάρχει ζήτημα με τα αυτοκίνητα να μην μπορούν να μπούνε στο κέντρο. Σκεφτείτε τι έχει να γίνει στο κέντρο της Πάτρας όταν ο εργολάβος πιάσει τη Μαιζώνος, ξεκινώντας τις εργασίες για την πεζοδρόμηση της. Δηλαδή μετά από το Πάσχα…