Στην φυλακή οι 6 αντιεξουσιαστές για ληστείες και εμπόριο ναρκωτικών 

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν  μετά από απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα οι 6 κατηγορούμενοι για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση με σκοπό τις ληστείες και την κατοχή εκρηκτικών.

Κάτω από αυξημένα μέτρα ασφαλείας είχαν οδηγηθεί από νωρίς το πρωί στο Δικαστικό Μέγαρο προκειμένου να απολογηθούν φγια τις κατηγορίες που τους έχουν απαγγελθεί.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο  για δύο τουλάχιστον χρόνια έκαναν ληστείες και διακινούσαν ναρκωτικά ενώ υπενθυμίζεται πως στις έρευνες των αστυνομικών βρέθηκε και εκρηκτικός μηχανισμός.

Ανάμεσά στους κατηγορούμενους βρίσκεται ο γιος του «Στέλιου» της 17Ν.

Οι συλληφθέντες στην Πάτρα ήταν συνολικά 7. Χθες το μεσημέρι απολογήθηκε η 24χρονη φοιτήτρια η οποία αφέθηκε ελεύθερη με περιοριστικό όρο της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα.

Από την μέχρι στιγμής έρευνα έχει προκύψει ότι έχουν διαπράξει επτά  ληστείες, τρεις σε καταστήματα τραπεζών, τρεις σε υποκαταστήματα ΕΛ.ΤΑ και μία σε κατάστημα Super Market, δέκα  κλοπές δίκυκλων μοτοσικλετών και μια διάρρηξη σε σπίτι.

Σε ένδειξη συμπαράστασης, 40 περίπου αντιεξουσιαστές πραγματοποιησαν συγκέντρωση έξω από το δικαστικό μέγαρο της Πάτρας. Ο δικηγόρος τους Τάσος Ξένος δήλωσε ότι αρνούνται τις κατηγορίες και ότιι δεν υπάρχει DNA που να πιστοποιεί την συμμετοχή τους στις ληστείες.