Στην Πάτρα, κοντά στα Προσφυγικά έμενε ο Μάριος Μιχαήλ Τουρούτσικας!

Στην Πάτρα διέμενε μαζί με την σύντροφό του ο 29χρονος Μάριος Μιχαήλ Τουρούτσικας, ο υποσμηναγός του μοιραίου Phantom F4 που κατέπεσε στην περιοχή της Ανδραβίδας. Ο Μάριος – Μιχαήλ διέμενε στην οδό Δορυλαίου πάνω από την Τριάντειο μαζί με την νεαρή φίλη του., Το ζευγάρι ήταν ιδιαίτερα αγαπητό και οι γείτονες μόνο καλά λόγια έχουν να πουν. Συγκλονισμένοι από το συμβάν δεν μπορούν να πιστέψουν την τραγωδία. Οπως δήλωσε γείτονάς του ο Μάριος Μιχαήλ λάτρευε τα αυτοκίνητα και τις μηχανές και τις βόλτες με την αγαπημένη του.

Συγκλονίζει και πάλι ο πατέρας

Αβάσταχτος είναι ο πόνος για την οικογένεια του 29χρονου Μάριου-Μιχαήλ Τουρούτσικα ο οποίος έχασε τη ζωή του τη Δευτέρα (30/1) μετά την πτώση του μαχητικού Phantom F4, 25 ναυτικά μίλια νότια του αεροδρομίου Ανδραβίδας, το οποίο εκτελούσε εκπαιδευτική πτήση.

Ο πατέρας του 29χρονου υποσμηναγού, Κώστας Τουρούτσικας, σε δηλώσεις του από το απόγευμα της Δευτέρας, δεν μπορεί να κρύψει τη θλίψη της οικογένειας, τονίζοντας ότι αδυνατούν να πιστέψουν την τραγωδία. «Η μητέρα του δεν επικοινωνεί με το περιβάλλον. Τα αδέρφια του είναι σε κατάσταση σοκ. Ήταν πολύ αγαπημένα» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, ραγίζει καρδιές, μιλώντας για τις τελευταίες ώρες που πέρασε με τον γιο του το Σαββατοκύριακο, λέγοντας ότι «είναι η καλύτερη ανάμνηση» που έχει από εκείνον.

«Τον συνάντησα τελευταία φορά το Σαββατοκύριακο, μετά από καιρό. Ήταν η τελευταία φορά που μείναμε μαζί και η πρώτη φορά που καθίσαμε μαζί τόσες ώρες. Αφορμή στάθηκε ο αγώνας του ινδάλματός του, του Τσιτσιπά, συζητούσαμε για ώρες. Για μένα αυτό είναι η καλύτερη ανάμνηση, γιατί δεν τον έβλεπα πολύ» είπε συγκινημένος στον Alpha.«Τελειωτικό χτύπημα, δεν μπορούμε να το αντέξουμε»

Λίγο αργότερα, μιλώντας στο Mega ο Κώστας Τουρούτσικας υπογράμμισε ότι «Για εμάς αυτό ήταν το τελειωτικό μας χτύπημα σαν οικογένεια. Ήταν ένα παιδί πολύ συνεσταλμένο, μεθοδικό και δεν θα μπορέσουμε να το αντέξουμε αυτό το πλήγμα», συμπληρώνοντας πως «δεν σκοτώθηκε από μόνος του, άλλος οδηγούσε, χωρίς να θέλω να πω ότι έφταιγε ο άλλος ο πιλότος».

«Δεν ήταν στο χέρι του να κάνει κάτι, δεν βοήθησε τον εαυτό του, δεν έκανε extreme πράγματα. Αν οδηγούσε μόνος του, μπορεί και να ζούσε» πρόσθεσε ο πατέρας του 29χρονου υποσμηναγού, τονίζοντας: «Εμένα με σκοτώνει το αποτέλεσμα. Δεν μπόρεσε να προφυλαχτεί, να κάνει μια προσπάθεια. Αυτός πέρασε από τη ζωή στον θάνατο σε ντε τε χρόνο. Δεν μπορώ να το χωνέψω».