ΣΟΚ! Νεκρός ο Δημήτρης Αλεξίου στο δυστύχημα στην Ολυμπία οδό

O 69χρονος πατρινός επιχειρηματίας Δημήτρης Αλεξίου, έχασε τη ζωή του στο τραγικό τροχαίο με  τους δύο νεκρούς που σημειώθηκε στην Αρχαία Κόρινθο

Υπενθυμίζεται πως το τραγικό δυστύχημα έγινε όταν ένα ταξί με 3 επιβαίνοντες τυλίχθηκε στις φλόγες στο 82ο χλμ της Εθνικής Οδού Κορίνθου – Πατρών, στο ύψος της Αρχαίας Κορίνθου. Ο οδηγός του ταξί έκανε δεξιά και στάθμευσε στη ΛΕΑ, με σκοπό να προλάβει να κατέβει ο ίδιος αλλά και οι επιβάτες.

Εν συνεχεία, οδηγός δεύτερου οχήματος που κινούνταν στην ίδια κατεύθυνση, μείωσε τη ταχύτητα του, για να δει τι συμβαίνει, με αποτέλεσμα ο οδηγός τρίτου αυτοκινήτου να ” καρφωθεί” στο δεύτερο όχημα. Ο οδηγός του τρίτου οχήματος βρήκε ακαριαίο θάνατο, μαζί με ακόμα ένα άτομο που βρισκόταν στο δεύτερο όχημα.

Σε εξαιρετικά σοβαρή κατάσταση, απεγκλωβίστηκε και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο και μια γυναίκα που βρισκόταν μέσα στο δεύτερο ΙΧ.

Ο Δημήτρης Αλεξίου, γνωστός από την πολυετή ενασχόλησή του με τον χώρο της εστίασης ενώ είχε διατελέσει και αντιδήμαρχος Παραλίας ήταν ο οδηγός του τρίτου αυτοκινήτου που ενεπλάκει στο τροχαίο.