Σε παιδοψυχολόγο στην Πάτρα η 15χρονη! Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για τον σάτυρο αθλητικό παράγοντα

Σοκάρουν τα στοιχεία που έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με την υπόθεση της ασέλγειας σε βάρος της 15χρονης κοπέλας από αθλητικό παράγοντα της ομάδας που αγωνίζεται.
Η νεαρή κοπέλα που βρήκε το θάρρος να μιλήσει στους γονείς της για τα όσα έζησε από τον άνθρωπο που είχε εμπιστευτεί για το άθλημά της, είναι σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση, ενώ όπως μαθαίνουμε, φοβάται ακόμα και να βγει από το σπίτι της.

Μάλιστα, η 15χρονη, τις προηγούμενες ημέρες εξετάστηκε και από ειδικό παιδοψυχολόγο στην Πάτρα.

Όσον αφορά τα περιστατικά της παρενόχλησης, αυτά έγιναν τόσο κατά τη διάρκεια των προπονήσεων όσο και σε ανύποπτο χρόνο, αφού ο άνδρας φέρεται να έψαχνε αφορμές για να τη συναντήσει.

Ο αθλητικός παράγοντας -σύμφωνα με τα όσα έχουν καταγγελθεί, προσέγγισε την κοπέλα, τη θώπευσε και προσπάθησε να τη φιλήσει, με την ίδια να αντιστέκεται. Σύμφωνα με ασφαλείς πηγές της εφημερίδας «Πατρις», ο άνδρας φέρεται εκτός από την 15χρονη, να έχει παρενοχλήσει κι άλλα άτομα στο παρελθόν, τα οποία όμως -μέχρι στιγμής, δεν έχουν προχωρήσει σε κάποια επίσημη καταγγελία στις αρχές.

Ωστόσο έκπληκτοι γονείς άλλων κοριτσιών δεν μπορούσαν να πιστέψουν τη συγκεκριμένη καταγγελία αφού ο παράγοντας της ομάδας, δεν είχε δώσει τέτοιο δείγμα κατά το παρελθόν, αντιθέτως πρόσεχε ιδιαίτερα τους αθλητές του και κρατούσε -όπως υποστηρίζουν, χαμηλούς τόνους.

Να σημειωθεί ότι ο παράγοντας, δεν εμφανίστηκε στις δύο τελευταίες προπονήσεις της ομάδας, στην οποία αξίζει να αναφερθεί πως αγωνίζονται και τα παιδιά του.

Το κουβάρι της υπόθεσης άρχισαν να ξετυλίγουν οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος μεγάλου δήμου της Ηλείας, οι οποίοι πραγματοποίησαν όλες τις απαιτούμενες προανακριτικές ενέργειες, λαμβάνοντας καταθέσεις τόσο από την ανήλικη αθλήτρια και τους γονείς της, όσο και από τον άνδρα τον οποίο αφορά η συγκεκριμένη καταγγελία.

Στη συνέχεια, το προανακριτικό υλικό παραδόθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηλείας ο οποίος ακολούθως, διέταξε τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης μεταβιβάζοντας τη δικογραφία που σχηματίστηκε στους αστυνομικούς της Ασφάλειας Πύργου, οι οποίοι καλούνται πλέον να συγκεντρώσουν όσα περισσότερα στοιχεία μπορούν, προκειμένου να στοιχειοθετηθούν τα διερευνώμενα κακουργήματα σε βάθος και με τη δέουσα λεπτότητα που αρμόζει σε αυτές τις περιπτώσεις.

Στο μεταξύ, μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να κληθούν για καταθέσεις από τις διωκτικές αρχές όλες οι συναθλήτριες της ανήλικης καταγγέλλουσας.