Ρούλα Πισπιρίγκου: Αισθάνεται ότι αδικείται, είναι πληγωμένη

Νέα ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση κατά συρροή για τους θανάτους των δύο κοριτσιών, άσκησαν σε βάρος της Ρούλας Πισπιρίγκου οι Εισαγγελείς Πρωτοδικών Αντώνης Ελευθεριάνος και Απόστολος Ανδρέου

Ο συνήγορος της Ρούλας Πισπιρίγκου, μίλησε στον Αντ1 για την νέα εξέλιξη στην υπόθεση και την υπερασπιστική γραμμή που θα ακολουθήσουν, ενώ αποκάλυψε πώς αισθάνεται η 33χρονη για την νέες ποινικές διώξεις.

Όπως είπε ο Όθων Παπαδόπουλος, αυτή την εξέλιξη την περιέμεναν εφόσον στο πόρισμα γίνεται αναφορά για ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.

Σύμφωνα με τον κ. Παπαδόπουλο, η Ρούλα Πισπιρίγκου αισθάνεται ότι αδικείται, είναι πληγωμένη καθώς και ότι γίνεται δημόσια διαπόμπευση σε βάρος της.

Παράλληλα, ο συνήγορος της Ρούλας Πισπιρίγκου έκανε λόγο για αντικρουόμενα στοιχεία στην δικογραφία, αφού όπως είπε όλοι από το νοσοκομείο έχουν καταθέσει ενόρκως ότι προθανατίως δεν υπήρχαν σημάδια στα παιδιά.

Όπως είπε ο κ. Παπαδόπουλος το πόρισμα Καρακούκη – Καλόγρηα ξεκινά από την αφετηρία της εύρεσης σημαδιών στα παιδιά, ωστόσο ανέφερε ότι αυτό διαψεύδεται από τους αυτόπτες μάρτυρες, γιατρούς και τραυματιοφορείς.