Ροζ κυκλώματα έχουν απλώσει τα δίχτυα τους και στην Πάτρα – “Βροχή” τα ραντεβού

Τα «ροζ» κυκλώματα της Αθήνας, με τα πριβέ ραντεβού, έχουν απλώσει τα δίχτυα τους σε όλη την επικράτεια, στέλνοντας μοντέλα σε πολλές πόλεις της χώρας, ανάμεσα σε αυτές και στην Πάτρα.

Το γεγονός αυτό μπορεί εύκολα να το διαπιστώσει κανείς, αρκεί να κάνει ένα σερφάρισμα στο διαδίκτυο και να μπει σε συγκεκριμένη σελίδα που υπάρχει και η οποία προβάλει τις κοπέλες που πλασάρει, έχοντας όλες τις σχετικές λεπτομέρειες.

Το σωματότυπο της κοπέλας, τα χαρακτηριστικά στοιχεία της εξωτερικής της εμφάνισης, ακόμα και τις συνήθειες που έχει. Στην ίδια σελίδα υπάρχει αναλυτική λίστα με όλες τις πόλεις και τις κοπέλες που μπορεί να βρει ανά περιόδους ο ενδιαφερόμενος σε αυτές.

Τακτική και δικλείδες

Η τακτική που ακολουθείται είναι συγκεκριμένη. Τα «μοντέλα» (έτσι τα ονομάζει σελίδα) που έρχονται από «πρακτορείο» της Αθήνας με τα οποίο συνεργάζεται προφανώς η συγκεκριμένη ιστοσελίδα, δεν έχουν μια σταθερή βάση, μένουν για λίγες μέρες στην κάθε πόλη, ανάλογα φυσικά με την «πέραση» που έχουν.

Αυτό φυσικά και διευκολύνει το κύκλωμα στο να μην εντοπίζεται εύκολα η κάθε κοπέλα από τις διωκτικές αρχές και κατά προέκταση να προστατεύονται αυτοί που βρίσκονται πίσω από αυτό.

Άλλωστε, το ίδιο το κύκλωμα έχει κάποιες ασφαλιστικές δικλείδες στην όλη διαδικασία για να κλειστεί ένα ραντεβού.

Μέσω… Αθήνας

Είναι χαρακτηριστικό ότι το ραντεβού που κλείνει ο κάθε ενδιαφερόμενος πελάτης γίνεται μέσω της πρωτεύουσας. Παίρνει ο πελάτης το τηλέφωνο που υπάρχει στην σελίδα για κάθε μοντέλο, το πρακτορείο στη συνέχεια ειδοποιεί το μοντέλο και κλείνεται έτσι το ραντεβού αφού δοθεί η διεύθυνση και ο χώρος.

Η διεύθυνση αυτή μπορεί να είναι είτε σε χώρο του πελάτη, είτε σε χώρο που έχει νοικιάσει το πρακτορείο για να μένει το μοντέλο που βρίσκεται εκείνες τις μέρες σε κάθε πόλη.

Εφόσον το ραντεβού κλειστεί και όταν ο πελάτης φτάσει κοντά στο σημείο που του έχουν πει, μόνο τότε του δίνεται η ακριβής διεύθυνση και ο όροφος, πάλι μέσω του πρακτορείου στην Αθήνα.

Υπάρχει ζήτηση

Στην Πάτρα οι κοπέλες – μοντέλα που έρχονται στην αχαϊκή πρωτεύουσα προσφέροντας τις ερωτικές υπηρεσίες τους, είναι κατά μέσο όρο πάνω από τέσσερις την εβδομάδα.

Σύμφωνα με γνωρίζοντες υπάρχουν χρονικά διαστήματα που ο αριθμός αυτός αυξάνεται και μπορεί να φτάσει τις έξι ή και τις οχτώ κοπέλες, οι οποίες βρίσκονται τις ίδιες σχεδόν ημέρες στην αχαϊκή πρωτεύουσα.

Κάτι που ασφαλώς μαρτυράει ότι στην Πάτρα υπάρχουν αρκετοί πελάτες και η ζήτηση είναι αυξημένη, με τα ραντεβού που κλείνονται να είναι συχνά.

Μένουν σε Airbnb

Τα «μοντέλα» αυτά κατά το διάστημα της διαμονής τους στην Πάτρα, σύμφωνα με πληροφορίες του «Ν», μένουν σε ευρύχωρα και πολυτελή διαμερίσματα που νοικιάζονται κυρίως με την μορφή της βραχυχρόνιας μίσθωσης. Αυτό διευκολύνει το όλο κύκλωμα αφού αλλάζοντας έδρα είναι πιο δύσκολο να εντοπιστούν από τις αρχές.

Ωστόσο, τα διαμερίσματα αυτά βρίσκονται κυρίως στο κέντρο της πόλης, έτσι ώστε να είναι εύκολη η πρόσβαση των πελατών και συνήθως σε πολυκατοικίες που στεγάζονται κυρίως γραφεία και επαγγελματικοί χώροι, παρά οικογένειες, προκειμένου να μην κινούνται υποψίες τις νύχτες που έρχονται οι πελάτες.

Δύο από αυτά βρίσκονται σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες σε κεντρική οδό της παραλιακής ζώνης της Πάτρας, σε διαφορετικές πολυκατοικίες.

Τα χρήματα που ζητούν

Οι κοπέλες μένουν ανά δύο σε κάθε διαμέρισμα, έτσι ώστε η κάθε μια να έχει τα δικά της ραντεβού και ο τζίρος έτσι κατά της διάρκεια της διαμονής τους να είναι μεγαλύτερος.

Τα χρήματα που ζητούν είναι αναρτημένα στην ιστοσελίδα, στις πληροφορίες που υπάρχουν για την κάθε κοπέλα και συνοδεύονται από τις αντίστοιχες ερωτικές φωτογραφίες και βίντεο.

Ξεκινούν από τα 100 με 120 ευρώ και πάνω το μισάωρο ή το 45λεπτό (ανάλογα με την κάθε κοπέλα) και φτάνουν τα 300 με 400 ευρώ όταν το ραντεβού είναι για δύο ή και 2,5 ώρες, ανάλογα πάντα με τις υπηρεσίες που ζητάει ο πελάτης ή οι πελάτες (υπάρχουν κοπέλες που δέχονται ραντεβού με δύο άνδρες ή και με ζευγάρι).

To προφίλ των κοριτσιών

Οι κοπέλες που λανσάρονται στην ιστοσελίδα είναι εξαιρετικά όμορφες (τουλάχιστον οι περισσότερες από αυτές), θα μπορούσαν να είναι κανονικά μοντέλα και προέρχονται από διάφορες χώρες, όπως από την Βραζιλία, από την Ρωσία, από την Ουκρανία, από την Ρουμανία, ακόμα και από την Αφρική, ενώ δεν λείπουν και κάποιες που κατάγονται από χώρες της Ευρώπης όπως η Πορτογαλία, η Ισπανία κτλ.

Η ηλικία τους ξεκινάει από τα 18 με 19 και φτάνει το μέγιστο 27 με 29 χρονών. Το αξιοσημείωτο είναι ότι κάτω από τις πληροφορίες που δίνονται για την κάθε κοπέλα στη συγκεκριμένη ιστοσελίδα υπάρχει η δυνατότητα για τον πελάτη να γράψει δύο λόγια για την εμπειρία που είχε και το αν έμενε ευχαριστημένος ή όχι, βαθμολογώντας ξεχωριστά τον κάθε τομέα (φροντίδα, επικοινωνία, σεξ κτλ).

Ακριβές μπίζνες

Όπως εύκολα καταλαβαίνει κάποιος το χρήμα που παίζεται στη «ροζ» μπίζνα αυτή είναι «χονδρό». Αρκεί να αναλογιστεί κανείς τα μοντέλα που βρίσκονται στην κάθε πόλη, τα μισθώματα που δίνονται για τα διαμερίσματα που ενοικιάζονται και φυσικά τα χρήματα που έρχονται από τους ενδιαφερόμενους – πελάτες για το κάθε ραντεβού.

 Και φυσικά υπάρχουν δεκάδες ακόμα ερωτικές ιστοσελίδες στο διαδίκτυο που αφορούν την Αθήνα, χωρίς να έχουν απλώσει τα δίχτυα τους σε όλη την Ελλάδα.