Ραγδαίες εξελίξεις στην Παναχαϊκή, ο Μπέιλι για προπονητή, Μικέ, διοίκηση

Αλλάζει ή βουλιάζει, για τα καλά η Παναχαϊκή, η οποία χθες σε παιχνίδι επιβίωσης παρουσιάστηκε για μία ακόμη φορά χωρίς αρχή μέση και τέλος. Έτσι ηττήθηκε 1-0 από το Αιγάλεω στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Super League 2 και πλέον βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση, όσο και εάν ακόμη είναι πολύ νωρίς.

Όμως όταν δεν μπορεί να νικήσει στην έδρα της μία ομάδα όπως το Αιγάλεω, που δεν έδειξε κάτι ιδιαίτερο, όταν χάνει το ένα μετά το άλλο τα παιχνίδια χωρίς να μπορεί να κάνει επί της ουσίας φάση, όταν σε 5 επίσημα ματς (4 πρωταθλήματος και ένα Κυπέλλου) έχει σκοράρει μόλις μία φορά, όταν δεν έχει κανονικό προπονητή στον πάγκο της, όταν, όταν, όταν, τότε ίσως για να φέρει τα πάνω-κάτω να χρειάζεται ένα ηλεκτροσόκ!

Σύμφωνα με πληροφορίες οι Αμερικανοί επενδυτές είναι θέμα χρόνου να πάρουν αποφάσεις για όλους! Βέβαια θα ξεκινήσουν οι αλλαγές από τον προπονητή με τον Σούλη Παπαδόπουλο να φαίνεται ότι είναι φαβορί, αλλά δεν είναι ο μόνος.

Μάλιστα «ακούστηκε» και το όνομα του Γιάννη Τάτση, αλλά και του Νίκου Μπαδήμα, που εργάστηκε πέρυσι στην Κοζάνη (την ανέβασε από τη Γ΄Εθνική στη Super League 2) και μάλιστα ήταν χθες στο γήπεδο.

Παράλληλα θα παρθούν αποφάσεις που θα αφορούν στα διοικητικά με τον Αστον Μπέιλι να έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο! Μάλιστα όπως έχει διαρρεύσει αναμένεται να επιστρέψει, ίσως και από σήμερα κιόλας ο Χρήστος Μικές