Πώς θα της ανοίξεις την όρεξη για πρωινό σεξ

Είσαι από εκείνους που προτιμούν ν’ απολαμβάνουν τον έρωτα περισσότερο τις πρωινές ώρες, αφού έχουν ξεκουραστεί και πάρει δυνάμεις, παρά το βράδυ, φορτωμένος από την κούραση και το άγχος όλης της ημέρας. Πολύ λογικό όλο αυτό. Έλα, όμως, που η σύντροφός σου δεν ταυτίζεται και το τελευταίο πράγμα που σκέφτεται το πρωί είναι το σεξ, γιατί σου λέει «με τη τσίμπλα στο μάτι πού να βρω την όρεξη»;

Αφού λοιπόν την ενημερώσεις ότι το σεξ με το «καλημέρα σας» τη συμφέρει πολύ γιατί…Remaining Time-0:00FullscreenMute

1. Η τεστοστερόνη σου, που έχει συσσωρεύεται κατά τη διάρκεια του ύπνου παραμένει στα υψηλότερα της επίπεδα τις πρώτες τρεις πρωινές ώρες και δε βλέπει την ώρα να εκτονωθεί κάπως.

2. Κατά τη διάρκεια του σεξ απελευθερώνεται η οξυτοκίνη, η ορμόνη της αγάπης, και τι καλύτερο απ’ αυτό για να της πάει καλά η μέρα με χαρά και κέφι.

3. Σύμφωνα με μελέτη στο Πανεπιστήμιο Queens, το πρωινό σεξ τρεις φορές την εβδομάδα μπορεί να μειώσει κατά το ήμισυ τον κίνδυνο καρδιακής προσβολής ή εγκεφαλικού επεισοδίου.

…Δημιουργείς τις κατάλληλες προϋποθέσεις ώστε να της έρθει η όρεξη. Ποιες είναι αυτές;

Πρωινό στο κρεβάτι

Ε, δεν πέφτεις κι από τα σύννεφα, φανταζόμαστε. Αν μόλις ξυπνήσει σε δει αγκαλιά με το δίσκο, θα νιώσει βαθύτατα ενθουσιασμένη – ειδικά στην περίπτωση που δεν συνηθίζεις να κάνεις ανάλογες κινήσεις. Πρόκειται για μία χειρονομία που δεν αφήνει κανέναν άνθρωπο ασυγκίνητο, πόσο μάλλον τον δικό σου άνθρωπο. Φρόντισε να έχεις καφέ – για να ξυπνήσει – κι ένα γεύμα όχι πολύ βαρύ, γιατί αν «πλακωθείτε» στο φαγητό υπάρχει πιθανότητα να μη μπορείτε να κουνηθείτε αμφότεροι. Κανά φρουτάκι, καμιά φρυγανιά και οπωσδήποτε κάτι γλυκό. Η σοκολάτα είναι και αφροδισιακή παρεμπιπτόντως.

Βάλε μουσική

Η οποία ως γνωστόν ξεσηκώνει τα πλήθη και τις αισθήσεις. Όχι κάτι ακραίο – δεν είναι η κατάλληλη ώρα για metal ή τσιφτετέλια. Προτίμησε κάτι chill ή ένα τραγούδι που ξέρεις ότι της αρέσει. Κάτι που θα την κάνει να έρθει πιο κοντά σου. Ρομαντισμός, φίλε μου. Αν δεν σου αρκεί, τη θετική επίδραση της μουσικής στη λίμπιντο επιβεβαιώνει και πρόσφατη έρευνα.

Ένας καλός ύπνος

Όταν μία γυναίκα έχει κοιμηθεί καλά, η ερωτική της διάθεση αυξάνεται κατά 14%, σύμφωνα με τις έρευνες. Όπως καταλαβαίνεις, λοιπόν, το να «λιώνετε» στα ξενύχτια δεν είναι και το καλύτερο για τη λίμπιντό της. Αν έχει κοιμηθεί 8-10 ώρες, είστε σε καλή μέρα. Τον καφέ της και γρήγορα.

Πέσε χαμηλά

Εκεί, λοιπόν, που έχει αρχίσει να ξυπνάει σιγά σιγά, σύρε και πήγαινε εκεί που ξέρεις. Στοματικό σεξ it is, σίγουρη επιτυχία να της έρθει η όρεξη και πολύ πιο αποτελεσματικό από οτιδήποτε άλλο σου ‘ρχεται στο μυαλό ως προκαταρκτικό τη δεδομένη στιγμή.