Πως συνέβη το σοβαρό εργατικό ατύχημα στο Ακταίο με θύμα 36χρονο πατέρα 2 παιδιών

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες για το σοβαρό εργατικό ατύχημα που συνέβη σε εργοστάσιο με τραυματία έναν 36χρονο πατέρα δύο παιδιών ο οποίος έκανε εργασίες στον χώρο του εργοστασίου φελιζόλ. .

Τίποτα δεν προμήνυε το κακό που θα ακολουθούσε. Και ενώ έκανε την εργασία του έγινε η έκρηξη. Ο πίνακας «έσκασε» και δυστυχώς μπροστά στο πρόσωπό του. Ο άνδρας έπεσε στο έδαφος αιμόφυρτος ενώ σύμφωνα με τον Γραμματέα του Εργατικού Κέντρου Πάτρας Δημήτρη Αγγελόπουλο, έχει υποστεί σοβαρά εγκαύματα στο πρόσωπο.

Αμέσως του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, ενώ μέχρι να φθάσει το ασθενοφόρο του έβαλαν ειδικές αλοιφές στο πρόσωπο ώστε να μην υποστεί περαιτέρω βλάβη.

Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Νοσοκομείο με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και αμέσως υπεβλήθη σε πλαστική χειρουργική επέμβαση στο πρόσωπο. «Η κατάστασή του είναι σοβαρή.

Μιλάμε για ένα σοβαρό εργατικό ατύχημα και μάλιστα σε ένα εργοστάσιο που μας είχε απασχολήσει ως συνδικαλιστικό κίνημα και στο παρελθόν. Και σκεφθείτε ότι το εργοστάσιο δεν σταμάτησε να δουλεύει έστω και αν υπήρχε τραυματίας» τονίζει ο κ. Αγγελόπουλος.