Πυροβολούσε 2 αδέλφια στο Πετρωτό! Μπαίνει ξανά φυλακή

Το δρόμο για τη φυλακή προκειμένου να εκτίσει το υπόλοιπο της ποινής του πήρε ο κατηγορούμενος που πυροβόλησε σε βάρος δύο νεαρών, με τους οποίους είχαν διαφορές, τον Μάιο του 2012 στην περιοχή του Πετρωτού.

Ο κατηγορούμενος χθες κάθισε στο εδώλιο του Μεικτού Ορκωτού Εφετείου Πατρών αντιμέτωπος με την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας σε βρασμό ψυχικής ορμής κατά συρροή, για την οποία πρωτόδικα από το ΜΟΔ Αιγίου είχε καταδικαστεί σε κάθειρξη 10 ετών για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος του ενός καθώς είχε αθωωθεί ομόφωνα για τις άλλες δύο απόπειρες με αναστολή μέχρι την έφεση.
Η υπόθεση στον δεύτερο βαθμό πήρε άλλη τροπή καθώς το Δικαστήριο έκρινε την ενοχή του για την απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος και των δύο νεαρών, με αποτέλεσμα να καταδικαστεί σε κάθειρξη 7 ετών χωρίς αναστολή.
Εννέα χρόνια μετά την πρωτόδικη απόφαση και παρά το γεγονός ότι δεν είχε απασχολήσει ποτέ ξανά, το Δικαστήριο έκρινε πως έπρεπε να συνεχίσει την έκτιση της ποινής του σε σωφρονιστικό κατάστημα. Στο Δικαστήριο κατέθεσαν οι δύο νεαροί, οι οποίοι δέχθηκαν τους πυροβολισμούς πισώπλατα, περιγράφοντας τα όσα συνέβησαν εκείνη την μέρα.