Προφυλακίζουν τον Λάμπρο Μιχαλόπουλο – Συγκέντρωση φίλων του έξω από την Αστυνομία

Ανατροπή έρχεται στην υπόθεση του γνωστού προπονητή πυγμαχίας στην Πάτρα που κατηγορείται ότι παρενόχλησε σεξουαλικά 14χρονη μαθήτριά του.

Σύμφωνα με πληροφορίες   το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών, το μεσημέρι της Δευτέρας αποφάσισε την προσωρινή του κράτηση.

Ο 47χρονος είχε βρεθεί ενώπιον ανακριτή και εισαγγελέα, μετά την καταγγελία της 14χρονης, ωστόσο είχε αφεθεί προσωρινά ελεύθερος, εξαιτίας διαφωνίας μεταξύ ανακριτή και εισαγγελέα.

Τώρα το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών αποφάσισε να προφυλακιστεί, με τον ίδιο τον 47χρονο να αρνείται όλες τις κατηγορίες.

«Θα βρίσκομαι εκεί. Την ώρα της απόφασης του Συμβουλίου Δικαστών. Και αν αποφασίσουν να προφυλακιστώ θα είμαι απέξω για να μου περάσουν χειροπέδες. Δηλώνω ότι είμαι αθώος και δεν θέλω να πω κάτι περισσότερο για τις λεπτομέρειες της υπόθεσης. Βρίσκομαι σε κατ’ οίκον περιορισμό όπως ορίζει ο νόμος. Αφήνω τη δικαιοσύνη να διερευνήσει την υπόθεση και υπόσχομαι ότι μετά το τέλος, θα βγω στον κόσμο. Με το πρόσωπό μου όπως έκανα και τη Δευτέρα.”, είχε δηλώσει την προηγούμενη εβδομάδα.

Η εξέλιξη αυτή έχει προκαλέσει τεράστια αναστάτωση σε συγγενείς και φίλους του 47χρονου Λάμπρου Μιχαλόπουλου.

Λίγη ώρα αφότου έγινε γνωστή η απόφαση του δικαστικού συμβουλίου, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης φίλοι και συγγενείς του καλούν σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το Αστυνομικό Μέγαρο Πατρών, όπου μέσα κρατείται ο προπονητής.