ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΑ: 22χρονος ποδοσφαιριστής χτύπησε με το κεφάλι στο τοιχείο!

Σοκ στο γήπεδο των προσφυγικών το μεσημέρι της Τετάρτης από τον τραυματισμό του  Μάκη Παπαδόπουλου, ποδοσφαιριστή της Μυκόνου.

Στο 16′ της αναμέτρησης και σε μια μονομαχία που είχε με αντίπαλό του, ο ποδοσφαιριστής της Μυκόνου έπεσε με φόρα στο τοιχίο που βρίσκεται στην πλευρά του κυλικείου βάζοντας μπροστά το χέρι του για να προστατευτεί!

Ο ποδοσφαιριστής έμεινε αναίσθητος, αιμορραγούσε στο κεφάλι και έμοιαζε σαν να έκανε σπασμούς. Απίστευτες σκηνές με τους παρευρισκόμενους να σκέφτονται τα χειρότερα σενάρια.

Ο Παπαδόπουλος διακομίστηκε στο νοσοκομείο (διεκόπη για 22 λεπτά ο αγώνας) υποβλήθηκε σε όλες τις εξετάσεις και εκτός από το σπάσιμο στο δάχτυλο του χεριού του, χαίρει άκρας υγείας και αναχώρησε μαζί με την αποστολή της ομάδας.

Εδώ βέβαια εγείρεται και θέμα ασφάλειας του γηπέδου Προσφυγικών. Αλήθεια, τι θα γινόταν αν ο ποδοσφαιριστής πάθαινε κάτι πολύ σοβαρό; Οι άνθρωποι της ΕΠΣ Αχαΐας έχουν μεγαλώσει τις διαστάσεις του γηπέδου και δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να κατασκευάσουν προστατευτικά, προκειμένου να προφυλαχθούν οι ποδοσφαιριστές από τα τσιμεντένια τοιχία.

Ας θέσουν το θέμα στον Δήμο, στην Περιφέρεια, τώρα, πριν θρηνήσουμε θύματα, γιατί η προειδοποιητική βολή ήρθε και ήταν πολύ δυνατή.

Ανακοίνωση εξέδωσε και η διοίκηση του Πάτραι:

Η διοίκηση, η τεχνική ηγεσία και σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα του AΠΣ ΠΑΤΡΑΙ εκφράζουν την θερμή τους συμπαράσταση και εύχονται ταχεία ανάρρωση προς τον ποδοσφαιριστή της Α.Ε. Μυκόνου, Μάκη Παπαδόπουλο, ο οποίος τραυματίστηκε σε μια ανύποπτη φάση κατά της διάρκειας της μεταξύ μας αναμέτρησης στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής του Δ’ Ομίλου της Γ’ Εθνικής, στο γήπεδο Προσφυγικών.
Μέλη του συλλόγου μας από την πρώτη στιγμή, ευχήθηκαν στον άτυχο παίκτη και στους ανθρώπους της Α.Ε Μυκόνου να πάνε όλα καλά με την ανάρρωσή του, και να επιστρέψει γερός και γρήγορα στους αγωνιστικούς χώρους.
Πάνω απ’ όλα προέχει η υγεία και η σωματική ακεραιότητα των ποδοσφαιριστών και να χαιρόμαστε τον κάθε αγώνα ποδοσφαίρου ως γιορτή.

Ακόμη οφείλουμε να ευχαριστήσουμε την γιατρό του αγώνα, κυρία Βιβή Λουκοπούλου, η οποία με την άρτια επιστημονική της κατάρτιση, αξιολόγησε από την πρώτη στιγμή την σοβαρότητα του περαστικού και έκανε ότι ήταν ιατρικά αναγκαίο, μέχρι να διακομιστεί ο ποδοσφαιριστής στο ΠΓΝΠ.