ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΠΥΓΜΑΧΙΑΣ: Αρνούμαι τα πάντα!

Χριστούγεννα στα κρατητήρια της Ασφάλειας Πατρών, για τον γνωστό προπονητή Boxing που κατηγορείται για σεξουαλική επίθεση σε 14χρονη αθλήτριά του, αλλά ο ίδιος αρνείται κάθε εμπλοκή στην υπόθεση.

Όπως είπε στους αξιωματικούς της Ασφάλειας, ποτέ δεν θώπευσε την ανήλικη, αλλά όλες οι κινήσεις με τα χέρια του, έγιναν στα πλαίσια του μαθήματος, ώστε να εκτελεί με ακρίβεια τις κινήσεις αυτοάμυνας.

Η σεξουαλική παρενόχληση έγινε το βράδυ της Τετάρτης, και σύμφωνα με την καταγγελία στο γυμναστήριο είχε μείνει ο 47χρονος προπονητής και η ανήλικη αθλήτρια.

Στη διάρκεια του μαθήματος, ο κατηγορούμενος, όπως κατέθεσε η 14χρονη, την θώπευσε στο στήθος και σε άλλα σημεία του σώματός της. Όταν τέλειωσε την προπόνηση και επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητο της μητέρας της, της αποκάλυψε την σεξουαλική παρενόχληση. Αμέσως πήγαν στη Δημόσια Ασφάλεια Πατρών, που υπέβαλαν μήνυση σε βάρος του 47χρονου προπονητή.

Την επόμενη ημέρα ο προπονητής πολεμικών τεχνών, συνελήφθη και την Παρασκευή οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πατρών. Έλαβε προθεσμία και θα απολογηθεί την Δευτέρα στον Ανακριτή.