ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΓΙΑ ΠΑΤΡΙΝΗ: Μετά τους γάμους με δύο Ινδούς… της φόρτωσαν και ένα όπλο

Και εκεί που είχε καθίσει αναπαυτικά στον καναπέ της και απολάμβανε την ηρεμία της… ήρθε ένα τηλεφώνημα από το Αστυνομικό Τμήμα της Κ. Αχαϊας για να την «ταράξει»! Η Ηρώ Κόττα είναι Πατρινή, αλλά τα τελευταία 8 χρόνια ζει στην Κέρκυρα. Εγινε γνωστή στο πανελλήνιο από την προ ετών περιπέτειά της, όταν με αφορμή το σκάνδαλο με τους εικονικούς γάμους στην Κάτω Αχαϊα είχε βρεθεί παντρεμένη… με δύο Ινδούς (ταυτόχρονα). Τώρα όμως πήγε να μπει πάλι σε περιπέτεια αφού Αστυνομικός από την Κ. Αχαϊα, επικοινώνησε τηλεφωνικά μαζί της την Κυριακή για να την ενημερώσει πως… λήγει η άδεια κατοχής όπλου που έχει! «Μα δεν έχω όπλο» ήταν η πρώτη αντίδραση της κυρίας Κόττα για να ακολουθήσει έντονος διάλογος με τον αστυνομικό ο οποίος της παρουσίασε όλα τα στοιχεία της για να αποδείξει πως… είχε όπλο! Η γυναίκα είχε πάθει σοκ! Θα μπορούσε να μπλέξει αφού άδεια ανανέωσης δεν υπήρχε, όπλο δεν υπήρχε, αλλά είναι βέβαιο πως βαρύτατο πρόστιμο θα πλήρωνε! Επικοινώνησε αμέσως με την δικηγόρο της, ευτυχώς όμως η περιπέτεια έληξε την επόμενη μέρα (χθες Δευτέρα) όταν σε τηλεφώνημα που έκανε στο Α.Τ. Κάτω Αχαϊας της επιβεβαίωσαν πως κάποιο μπέρδεμα έγινε! «Πήγα να πάθω εγκεφαλικό. Με χρέωναν για όπλο που δεν είχα» δήλωσε η κυρία Κόττα. Η γυναίκα είναι αποφασισμένη να προβεί σε μήνυση κατά παντός υπευθύνου!

Η απίστευτη ιστορία της Ηρούς Κόττα αποκαλύφθηκε το 2021! Ξεκίνησε όταν θέλησε να συνάψει σύμφωνο συμβίωσης με τον σύντροφό της, αφού πρώτα εκδόθηκε το διαζύγιο από τον θρησκευτικό γάμο που είχε κάνει το 2008 με τον -πρώην πλέον- σύζυγό της. Τότε όμως ανακάλυψε πώς ενώ ήταν παντρεμένη, στα χαρτιά είχε κάνει άλλους δύο γάμους με δύο Ινδούς τους οποίους φυσικά δεν γνώριζε! Ο πρώτος μάλιστα ακυρώθηκε γιατί φαινόταν δίγαμη! Η ίδια είχε  αγανακτήσει καθώς όπως έλεγε τότε κανείς δεν την ενημέρωσε για το απίστευτο μπλέξιμο με την ίδια να προσπαθεί να λύσει την κατάσταση με νομικά μέσα και να βάλει σε τάξη την ζωή της.

Μάλιστα, είχε εκτεθεί στην τοπική κοινωνία καθώς μένει σε χωριό της Κέρκυρας αλλά και στον σύντροφό της που έπρεπε να του εξηγήσει πως όλα αυτά δεν έχουν συμβεί στην πραγματικότητα.

Αποκαλύφθηκε πως η γυναίκα είχε πέσει θύμα κυκλώματος που υπέκλεψε τα στοιχεία της και τέλεσε εικονικούς γάμους προκειμένου να χορηγεί άδειες παραμονής σε αλλοδαπούς έναντι αμοιβής. Με την υπόθεση αυτή κατάφερε να ξεμπερδέψει μόλις πριν λίγους μήνες!