Πατρινό Καρναβάλι: “Βροχή” οι κρατήσεις – Τείνει από τώρα στο 100% η πληρότητα στα ξενοδοχεία

Στο 90% +  βρίσκεται αυτές τις μέρες η πληρότητα στα ξενοδοχεία της Πάτρας εν όψει του τριημέρου του Πατρινού Καρναβαλιού, στις 24 με 26 Φεβρουαρίου (27 η Καθαρά Δευτέρα).

Σύμφωνα με τους ξενοδόχους το ενδιαφέρον για το φετινό καρναβάλι έχει ξεκινήσει από τα τέλη Νοεμβρίου με αρχές Δεκεμβρίου και όσο περνούν οι μέρες τόσο αυτό γίνεται μεγαλύτερο.

Όλες οι ενδείξεις λένε ότι μέχρι το τέλος του μήνα η πληρότητα στα ξενοδοχεία της Πάτρας θα έχει φτάσει το 100% και δεν θα υπάρχει δωμάτιο ούτε για δείγμα για το τριήμερο του Πατρινού Καρναβαλιού.  

Οι κρατήσεις που έχουν γίνει είναι από την Αθήνα, από την Βόρεια Ελλάδα, από νησιά του Ιουνίου και του Αιγαίου και γενικότερα από όλη την επικράτεια, ενώ υπάρχει και μεγάλο ενδιαφέρον από το εξωτερικό.

Ενδιαφέρον υπάρχει και από ταξιδιωτικά γραφεία για οργανωμένες μαζικές εκδρομές στην Πάτρα το τελευταίο τριήμερο, ενώ σε μεγάλα ποσοστό κυμαίνονται και οι κρατήσεις στην πλατφόρμα της Airbnb για τα ακίνητα που ενοικιάζονται στην Πάτρα ή στην ευρύτερη περιφέρεια αυτής.