ΠΑΤΡΑ: Τον είπε… «πορνόγερο» και της έριξε κλωτσιές!

Το επεισόδιο μεταξύ της 16χρονης τροφίμου (ρομά Βουλγαρικής καταγωγής) και του οδηγού – εργαζόμενου στο Κεντρου Μέριμνας  Θηλέων της οδού Ακτής Δυμαίων έγινε στην κουζίνα του Ιδρύματος. Η νεαρή η οποία αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα είχε μεταβεί στον συγκεκριμένο χώρο προκειμένου να ενημερώσει ότι δεν της άρεσε το φαγητό. Μόνο που η ενημέρωση έγινε με ειρωνικό ύφος προς την μαγείρισσα, την οποία μάλιστα αποκάλεσε «Ποπάρα» (από το Πόπη) και ζήτησε να της βράσει ένα αυγό! Η νεαρή συνέχισε να μιλά με άσχημο τρόπο στην εργαζόμενη και τότε παρενέβη ο οδηγός ο οποίος έτυχε να είναι στον χώρο. Της έκανε παρατήρηση και αυτό προκάλεσε την έντονη αντίδραση της 16χρονης! Τον αποκάλεσε «πορνόγερο» και τον «στόλισε» με τα μύρια όσα «επίθετα»! Και τότε εκείνος ξέσπασε! Την άρπαξε από το πρόσωπο, της προκάλεσε μικρή αιμορραγία στα ούλα γιατί είχε σιδεράκια και όταν την άφησε και περπατούσε προς την έξοδο, η 16χρονη συνέχισε να τον βρίζει! Ο οδηγός γύρισε και την χτύπησε δύο φορές με κλωτσιές.

Το γεγονός προκάλεσε την άμεση αντίδραση της Διοίκησης του Ιδρύματος. Η 16χρονη όταν ρωτήθηκε «πως την χτύπησε» απάντησε με την εξής συγκλονιστική φράση: «Όπως με βάραγε ο πατέρας μου που με κακοποιούσε»!

Το Ιδρυμα προχώρησε αμέσως σε μήνυση και πειθαρχικά μέτρα κατά του εργαζόμενου ο οποίος στην κατάθεσή του παραδέχεται το λάθος του, δήλωσε πως έπρεπε να συγκρατήσει τα νεύρα του, παρά τα όσα είχε ακούσει από την ανήλικη και έθεσε εαυτόν στην δικαιοδοσία του ιδρύματος. Και αυτό γιατί η Διοίκηση είχε ενημερώσει όλους τους εργαζόμενους για την προβληματική συμπεριφορά της συγκεκριμένης ανήλικης. Πλέον η υπόθεση διερευνάται και από την Δικαιοσύνη αλλά και το Υπουργείο Υγείας.

Πρόκειται για το ίδιο κορίτσι που είχε απασχολήσει τις Αρχές πριν λίγες ημέρες όταν είχε προκαλέσει έντονο επεισόδιο στο Νοσοκομείο «Αγιος Ανδρέας». Εκείνη την ημέρα είχε μεταφερθεί στο Νοσηλευτικό Ιδρυμα για πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε. Οι γιατροί την ενημέρωσαν πως θα έπρεπε να φοράσει μάσκα στο πρόσωπο της, εκείνη αντέδρασε και τότε… έγινε της κακομοίρας.