ΠΑΤΡΑ: Συνεχίζεται ο “σκοτωμός” στο “ΠΡΩΤΟ”

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΠΡΩΤΟ, με ανακοίνωση – δήλωσή του αναφέρει τα εξής:

«Το Δ.Σ. του ΠΡΩΤΟ, που ανέλαβε εδώ και ενάμισι χρόνο τη Διοίκηση του Συνεταιρισμού, με εντολή της Γενικής Συνέλευσης συγκέντρωσε και απέστειλε στον Εισαγγελέα αρκετά στοιχεία κακοδιαχείρισης και διάπραξης κακουργηματικών πράξεων σε βάρος του Συνεταιρισμού. Η οικογένεια Καϊμακά που μηνύθηκε, προσπάθησε με πολλούς τρόπους να μας προκαλέσει απογοήτευση για την έκβαση των υποθέσεων αυτών.

Το ΔΣ και οι εργαζόμενοι έχουμε απεριόριστη εμπιστοσύνη στην Ελληνική Δικαιοσύνη και αναμένουμε να αποδώσει τις ευθύνες των πράξεων απιστίας σ’ αυτούς που ενήργησαν σε βάρος των συμφερόντων του Συνεταιρισμού.

Ήδη για το πρώτο κακούργημα οι κατηγορούμενοι απολογήθηκαν στον Ανακριτή Πατρών. Την επόμενη ημέρα ο τοπικός τύπος έγραψε ότι σύμφωνα με δήλωση του πληρεξούσιου δικηγόρου τους κ. Κούγια, οι κατηγορούμενοι αφέθηκαν ελεύθεροι χωρίς περιοριστικούς όρους, γεγονός που ο συνήγορός τους χαρακτήρισε ως ένδειξη της αθωότητάς τους.

Μόλις χθες, που λάβαμε αντίγραφα της δικογραφίας διαπιστώσαμε ότι δεν ήταν αληθές αυτό που έγραψαν οι εφημερίδες ως δήλωση του δικηγόρου τους, αφού και στους δύο κατηγορούμενους επεβλήθη η απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και χρηματική εγγύηση. Αυτή λοιπόν είναι η αλήθεια.

Ακολουθούν ακόμα πέντε (5) κακουργήματα που φέρονται να διέπραξαν οι ίδιοι σε βάρος του Συνεταιρισμού. Αναμένουμε και γι’ αυτά η Δικαιοσύνη να πράξει το καθήκον της και ας δηλώνουν οι κατηγορούμενοι ό,τι θέλουν για να κερδίσουν την κοινή γνώμη της πόλης μας, κάτι που φυσικά δεν θα πετύχουν.

Πάτρα 1/12/2021
Το ΔΣ του Συνεταιρισμού ΠΡΩΤΟ».