ΠΑΤΡΑ: Συνελήφθη γνωστή αισθητικός!

Τα απλήρωτα ενοίκια από γυναίκα που διέμενε σε διαμέρισμα πολυκατοικίας στην Πάτρα οδήγησε τον ιδιοκτήτη να εκκινήσει τις διαδικασίες έξωσής της. Η ώρα της έξωσης ήρθε και η δικαστική επιμελήτρια την Τρίτη βρέθηκε στον χώρο για την εκτέλεση της απόφασης, με την ένοικο να αποχωρεί, άμα τη αφίξει της.

Κατά την καταγραφή των αντικειμένων, όπως προβλέπεται σε ανάλογες περιπτώσεις, σε δωμάτιο βρέθηκαν 592 σφαίρες(!), με τη δικαστική επιμελήτρια να μην πιστεύει στα μάτια της. Στο σημείο κλήθηκαν αστυνομικοί, που κατέσχεσαν τις σφαίρες και έπειτα από αναζητήσεις εντόπισαν την 58χρονη, που διέμενε στο διαμέρισμα.

Τη συνέλαβαν στο πλαίσιο του αυτοφώρου χθες το πρωί Τετάρτη 10/05/2023,  στο κατάστημα αισθητικής που διατηρεί και τη μετέφεραν στην Ασφάλεια Πατρών.

Οπως υποστήριξε στους αστυνομικούς, οι σφαίρες ήταν του πατέρα της και το κουτί, το περιεχόμενο του οποίου αγνοούσε, το είχε πάρει από το πατρικό της σπίτι στην ευρύτερη περιοχή του Αγ. Βασιλείου, το οποίο και πωλήθηκε μετά τον θάνατό του. Η 58χρονη αφέθηκε ελεύθερη με εισαγγελική εντολή.