ΠΑΤΡΑ: Ο πολιτευτής – επιχειρηματίας δίνει μισθό… 300€!

Σάλος με πολιτευτή κόμματος στην Αχαϊα ο οποίος διατηρεί επιχείρηση εκτός Πατρών την οποία λειτουργεί την εαρινή – θερινή και φθινοπωρινή σεζόν και ζητά προσωπικό… με 300 ευρώ το μήνα (και πιθανόν ανασφάλιστο)! Η αγγελία για εύρεση προσωπικού δημοσιεύθηκε εδώ και δύο μήνες και αρκετές υποψήφιες τηλεφώνησαν στον πολιτευτή προκεμένου να ζητήσουν εργασία και να πληροφορηθούν το αντικείμενο της απασχόλησής τους.

Οι περισσότερες θεωρούσαν μία καλή ευκαιρία την συγκεκριμένη εργασία, ωστόσο  όταν η συζήτηση έφθανε στον μισθό… απογοητεύονταν!

Ο πολιτευτής επιχειρηματίας τους μιλούσε για 10 ευρώ τη μέρα, αφού στην επιχείρηση θα τους εξασφάλιζε φαγητό (έχει σχέση και με εστίαση).

Φυσικά οι περισσότερες απάντησαν αρνητικά, αφού σε παρόμοιες επιχειρήσεις ούτως ή άλλως η προσφορά φαγητού είναι δεδομένη. Όμως το… 10ευρω της ημερήσιας «αποζημίωσης» αν μη τι άλλο είναι… ψίχουλα!

Θα πρέπει να σημειωθεί πως ο συγκεκριμένος πολιτευτής έχει μπει πολλές φορές στο στόχαστρο άλλων στελεχών του κόμματός του και έχουν ειπωθεί πολλά για την ακίνητη περιουσία που διατηρεί αλλά και για τις σχέσεις που έχει με υπαλλήλους του, όπως στην συγκεκριμένη περίπτωση με όσους εξέφρασαν την επιθυμία να εργαστούν.