ΠΑΤΡΑ: Ορατό το ενδεχόμενο εκταφής της σπιτονοικοκυράς

Ορατό είναι το ενδεχόμενο οι διωκτικές Αρχές να αιτηθούν στην Εισαγγελία εκταφή της σορού της σπιτονοικοκυράς της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη. Από την 69χρονη που πέθανε -σύμφωνα με το πόρισμα- από σηψαιμία, ενδεχομένως να ληφθούν δείγματα από τις τρίχες του κεφαλιού της και από χόνδρους των οστών.

Από την πλευρά του ο δικηγόρος του ανιψιού της 69χρονης, Ανδρέας Θεοδωρόπουλος, αναφέρει: «Από τη στιγμή που η γυναίκα έκανε το πληρεξούσιο στον Μάνο Δασκαλάκη, το δάνειό της έπαψε να πληρώνεται, όπως και άλλες υποχρεώσεις της» τονίζει. «Όταν ο Μάνος Δασκαλάκης εξασφάλισε το 2017 το πληρεξούσιο της αποβιωσάσης γυναίκας, υπήρχε ένα δάνειο το οποίο έως τότε αποπλήρωνε η ίδια. Από το 2017 δεν έχει πληρωθεί ούτε μία δόση από αυτό το δάνειο. Το εξώδικο που έστειλε η τράπεζα αναφέρει πως από το 2017 δεν έχει πληρωθεί ούτε μία δόση του δανείου», επισήμανε ο κ. Θεοδωρόπουλος.

«Είχε την υποχρέωση να της παίρνει τα φάρμακά της, καθώς είχε προβλήματα υγείας και είχε σταματήσει η συνταγογράφηση.

Η αποβιώσασα έπαιρνε σύνταξη πάνω από 1.000 ευρώ. Ο Μάνος Δασκαλάκης δεν πλήρωνε τη ΔΕΗ, το δάνειο, τα φάρμακα, δεν πλήρωνε τίποτα. Η εκλιπούσα, όταν διαχειριζόταν μόνη τα οικονομικά της, ήταν συνεπέστατη στις υποχρεώσεις της». Μάλιστα όπως σχολιάζει ο δικηγόρος, «η άτυχη γυναίκα έφυγε από τη ζωή νωρίτερα από την ώρα της γιατί εκείνοι που τη φρόντιζαν, την παραμελούσαν».