ΠΑΤΡΑ: Ηδη σήμερα έχουν εξαγγελθεί δύο μεγάλα πάρτι σε βίλες! Θα τρέχει και δεν θα φτάνει η ΕΛ.ΑΣ.

Η ιστορία το έχει δείξει. Όταν τα νυχτερινά κέντρα και τα κλαμπ κλείνουν βάση νόμου και μέτρων προστασίας, τότε είναι που ανθούν τα κρυφά πάρτι σε απομακρυσμένες βίλες, σε μεζονέτες, σε υπόγεια ή ακόμα και σε αποθήκες.

Ανάλογα με το target group στο οποίο απευθύνονται οι διοργανωτές. Η παραμονή της πρωτοχρονιάς δεν θα μπορούσε έτσι να αποτελέσει εξαίρεση. Το κλείσιμο των νυχτερινών κέντρων έφερε απευθείας ένα μπαράζ διεργασιών που γίνονται στα prive των social media ή ακόμα και με sms στα κινητά τηλέφωνα.

Ή πάλι από στόμα σε στόμα. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες τέτοιου είδους πάρτι θα γίνουν και στην Πάτρα όχι ένα, αλλά περισσότερα. Μάλιστα τα σχετικά μηνύματα ειδοποίησης των ενδιαφερόμενων και των καλεσμένων έχουν ξεκινήσει.

Στις ειδοποιήσεις περιλαμβάνεται το μέρος, η τιμή της πρόσκλησης και φυσικά οι παροχές που θα προσφέρουν οι διοργανωτές. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι αυτού του είδους τα πάρτι που είναι να πραγματοποιηθούν την παραμονή της πρωτοχρονιάς θα μπορούσε να τα χωρίσει κανείς σε δύο κατηγορίες.

Η πρώτη απευθύνεται κυρίως στους πιτσιρικάδες των 18 με 25 ετών. Τα πάρτι αυτά που ήδη έχουν ξεκινήσει να διοργανώνονται θα είναι κυρίως σε αποθήκες και σε υπόγεια, με χαμηλό κόστος εισόδου, ενώ οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι έχουν κληθεί και επαγγελματίες dj’s.

Η δεύτερη είναι για πιο κυριλέ καταστάσεις. Διοργανώνονται σε πολυτελείς κατοικίες, βίλες ή μεζονέτες έξω από το κέντρο της Πάτρας και απευθύνoνται σε μεγαλύτερες ηλικίες.

Η όλη οργάνωση παραπέμπει σε σχεδόν κανονικό ρεβεγιόν, τα μέτρα θα είναι φουλ αυστηρά και είσοδο λέγεται ότι θα έχουν μόνο οι πλήρως εμβολιασμένοι, ενώ θα χρειάζεται για να μπει κανείς μέσα και αρνητικό rapid test.

Εκτός αυτού αναφέρεται ότι θα υπάρχει και είσοδος με τις τιμές να κυμαίνονται περίπου στα 50 με 60 ευρώ. Ήδη έχουν ακουστεί αρκετά για δύο τέτοια events που είναι να γίνουν σε θάλασσα μεριά, αλλά και σε βουνό.

Και φυσικά θα υπάρχουν και αρκετές συγκεντρώσεις στα σπίτια μεταξύ φίλων και παρεών που δεν θα έχουν στοιχεία μαζικών εκδηλώσεων, αλλά στην ουσία θα πρόκειται για πάρτι «μεταξύ μας» με τον φόβο του covid για… παρέα.