ΠΑΤΡΑ: “Εφυγε” μόλις 46 ετών ο Ανδρέας Μελιγδής

Βαρύ πένθος στον Προμηθέα. Ο Ανδρέας Μελιγδής έφυγε σήμερα το πρωί από τη ζωή, σκορπώντας θλίψη στην οικογένειά του και φυσικά στον Προμηθέα στον οποίον κατείχε επί σειρά ετών τη θέση του διευθυντή των ακαδημιών.

Ο έμπειρος προπονητής βρισκόταν στον Προμηθέα από τα χρόνια που η ομάδα αγωνιζόταν στις τοπικές κατηγορίες του μπάσκετ και σε συνεργασία με τη διοίκηση και τους συναδέλφους του προπονητες, είχαν οργανώσει τα τμήματα υποδομών του συλλόγου σε τέτοιο επίπεδο που ο Προμηθέας έφτασε να πρωταγωνιστεί στα Πανελλήνια πρωταθλήματα, κατακτώντας μετάλλια σε Εφηβους και Παίδες. Μάλιστα, με χεντ κόουτς τον ίδιον, η Παιδική ομάδα του Προμηθέα είχε κατακτήσει δύο χρυσά μετάλλια στο αντίστοιχο Πανελλήνιο πρωτάθλημα, εκ των οποίων το πρώτο χρυσό μετάλλιο στην ιστορία του συλλόγου στο Μέτσοβο!

Ο Ανδρέας Μελιγδής ήταν νέος άνθρωπος, με σύγχρονες ιδέες για το μπάσκετ και δούλευε άπειρες ώρες μέσα στο γήπεδο με τα νέα αστέρια του Προμηθέα. Ηταν οργανωτικός και σε συνεργασία με τους άλλους προπονητές των ακαδημιών του Προμηθέα δημιούργησαν μια Ακαδημία πρότυπο με 600 και πλέον παιδιά, στα οποία δίνονταν και δίνονται οι σωστές βάσεις στο μπάσκετ.

Ηταν μόλις 46 ετών και η απώλεια του στο τοπικό μπάσκετ είναι τεράστια.