ΠΑΤΡΑ: Ερευνα της Πρωτοβάθμιας για το κατάστημα που έκλεβε νερό από το σχολείο

Σάλος από την αποκάλυψη για την κλοπή νερού απ΄πο βρύση Δημοτικού Σχολείου της Πάτρας! Την καταγγελία διερευνά τις τελευταίες ημέρες η Διεύθυνση του 64ου Δημοτικού Σχολείου μετά από αίτημα του διευθυντή της Α’ βάθμιας Εκπαίδευσης Αχαΐας Τάσου Σταυρογιαννόπουλο.

Η καταγγελία αναφέρει ότι άγνωστο άτομο συνδέει λάστιχο ποτίσματος σε βρύση του 64ου Δημοτικού Σχολείου Πατρών στην περιοχή της Τερψιθέας και χρησιμοποιεί το νερό για πότισμα σε επιχείρηση εστίασης της περιοχής. Μάλιστα, πάντα σύμφωνα με την καταγγελία, το φαινόμενο της υδροκλοπής από το σχολείο δεν είναι ένα μεμονωμένο περιστατικό αλλά συμβαίνει τακτικά.

Ο διευθυντής της Α’ βάθμιας Εκπαίδευσης Αχαΐας που είναι ενήμερος, δήλωσε: «Γνωρίζω την ύπαρξη της καταγγελίας και ήρθα σε επαφή με τον διευθυντή του Σχολείου για να μάθω περισσότερες λεπτομέρειες. Ωστόσο, από την επικοινωνία μας, μου έγινε γνωστό ότι δεν είχε υποπέσει στην αντίληψή του να συμβαίνει κάτι τέτοιο, οπότε δεν μπορούσε να επιβεβαιώσει αν όντως συμβαίνει».

Παρ’ όλα αυτά, ο κ. Σταυρογιαννόπουλος ζήτησε από τον διευθυντή του 64ου Δημοτικού Σχολείου να διερευνήσει το θέμα: «Ο διευθυντής του σχολείου πραγματοποίησε αυτοψία στο χώρο όπως του ζήτησα, όμως σε πρώτη φάση δεν είδε κάτι μεμπτό. Επομένως, οδηγούμαστε στο συμπέρασμα πως αν όντως κάποιος ή κάποιοι βρίσκουν πρόσβαση στο δίκτυο ύδρευσης του σχολείου και παίρνουν νερό, δεν συμβαίνει τις ώρες λειτουργίας».