ΠΑΤΡΑ: Βρήκαν τους ληστές των ΕΛΤΑ Βραχνεϊκων

Μια μεγάλη επιτυχία της Ασφάλειας Πατρών σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης, αφού στα χέρια της Αστυνομίας βρίσκεται πλέον, ο ένας από τους δύο δράστες της ένοπλης ληστείας στο κατάστημα ΕΛΤΑ στα Βραχνέικα που σημειώθηκε τη Δευτέρα 24 Ιανουαρίου.

Οι αστυνομικοί έχουν ταυτοποιήσει και τα στοιχεία του δεύτερου δράστη.

Ο  συλληφθείς μαζί με τον συνεργό του συναντήθηκαν σε ξενοδοχείο της ευρύτερης περιοχής και στη συνέχεια μετέβησαν στα ΕΛΤΑ όπου και τα λήστεψαν, παίρνοντας το ποσό των 20.000 ευρώ.

Στη συνέχεια μετέβησαν ξανά στο ξενοδοχείο όπου μοίρασαν τα… “κέρδη”.

Μετά από μεθοδικές έρευνες της Ασφάλειας Πατρών, οι αστυνομικοί έφτασαν στα ίχνη του ενός, τον οποίον και συνέλαβαν, ενώ ομολόγησε την πράξη του.

Καλά διασταυρωμένες πηγές αναφέρουν   ότι ο συλληφθείς είναι πατρινός, ενώ ο συνεργός του, ο οποίος αναζητείται, κατάγεται από την Αλεξανδρούπολη.

Ο ένας από τους δύο δράστες, με τα χρήματα από τη ληστεία αγόρασε αυτοκίνητο, το οποίο βρέθηκε και κατασχέθηκε.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο συλληφθείς κατά τη διάρκεια της ανάκρισής του, ομολόγησε τη συμμετοχή του σε ακόμη δύο ληστείες, ενώ έχει υπάρξει επαφή της Αστυνομίας με εκπρόσωπο του ατόμου που έχει ταυτοποιηθεί και δεν αποκλείεται εντός των επόμενων ωρών να εμφανιστεί ενώπιον των Αρχών και να συλληφθεί.