ΠΑΤΡΑ: Αυτός κρατείται ως ο βασικός ύποπτος για τον φόνο της γυναίκας! Είναι ο ανιψιός της

Ξετυλίγεται το κουβάρι της υπόθεσης της δολοφονίας της 55χρονης στην Πάτρα, με ένα άτομο από το στενό της περιβάλλον να ανακρίνεται από χθες, Πέμπτη ως ο βασικός ύποπτος.

Πληροφορίες αναφέρουν οτι οι αστυνομικοί έχουν σημαντικά στοιχεία σε βάρος του 35χρονου προκειμένου να ασκήσουν ποινική δίωξη. Η σχετική δικογραφία αναμένεται σήμερα να μεταβιβαστεί στον Εισαγγελέα.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν οτι η αστυνομία έχει στη διάθεσή της οπτικο υλικό απο κάμερες ασφαλείας το επίμαχο διάστημα της 26ης Ιουλίου, την ημέρα της δολοφονίας της γυναίκας στο κέντρο της Πάτρας.

Στο βιντεο φαίνεται ένα άτομο να βγαίνει από το σπίτι της 55χρονης φορώντας περούκα, μάσκα και χειρουργικά γάντια.

Ο ύποπτος, πέταξε δύο σακούλες σκουπιδιών σε κάδο απορριμάτων της περιοχής, ενώ πήρε μαζί του ακόμη μία φεύγοντας την οποία πέταξε σε άλλο κάδο.

Στη συνέχεια, επιβιβάστηκε σε λεωφορείο του υπεραστικού ΚΤΕΛ Αχαΐας στο σταθμό της Ζαΐμη και ταξίδεψε μέχρι την Κόρινθο. Εκεί τον εντόπισαν οι αστυνομικοί και τον μετέφεραν πίσω στην Πάτρα όπου τον ανακρίνουν από χθες. H ΕΛ.ΑΣ. ανακρίνει τον ανιψιό της άτυχης γυναίκας. Εναν καλογυμνασμένο άνδρα μειωμένου καταλογισμού που είχε καταδικαστεί και για τον φόνο της μητέρας του το 2016. Μάλιστα τότε όλοι είχαν “πέσει από τα σύννεφα” αφού ο Τάσος Μ. αγαπούσε παράφορα τη μάνα του και μάλιστα την συνόδευε παντού, ακόμη και για ψώνια, δείχνοντας την μεγάλη αγάπη που έτρεφε για εκείνη. Θα πρέπει να τονιστεί πως στο Δικαστήριο η θεία του (η 55χρονη δολοφονημένη) του είχε δώσει ελαφρυντικά και τον είχε υποστηρίξει για τον θάνατο της αδελφής της στο ίδιο σπίτι που βρέθηκε και εκείνη νεκρή.