ΠΑΤΡΑ: Αναψαν “φωτιές” οι υπαίθριες ψησταριές! Ανακοίνωση με ύβρεις από ΣΚΕΑΝΑ!

Σε μία αχαρακτήριστη επίθεση και μάλιστα προσωπική προέβη το προεδρείο του ΣΚΕΑΝΑ με αφορμή τεκμηριωμένα δημοσιεύματα για το «διχασμό» που υπήρξε μετά από δημοσιοποίηση απόψεων του ΣΚΕΑΝΑ… να μην υπάρξουν υπαίθριες ψησταριές ακόμη και έξω από… πατρινά ψητοπωλεία, το τριήμερο του καρναβαλιού για να μην χαλασει η εικόνα της πόλης. Ο Πρόεδρος του ΣΚΕΑΝΑ Τάσος Γιατράς κάνει λόγο για λιβελογραφήματα, προσβλητικές εκτιμήσεις, φαντασία του Φλαμή (συντάκτης του κειμένου κλπ)! Παραθέτουμε  αυτούσια την απάντηση – παρέμβαση του Προεδρείου του ΣΚΕΑΝΑ:

«Για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα παρακολουθούμε με έκπληξη την παραγωγή κατασκευασμένων δημοσιευμάτων που διαστρεβλώνουν την πραγματικότητα οδηγώντας και σε συμπεράσματα που μόνο στην φαντασία του συντάκτη κ. Φλαμή εξάγονται. Είναι τόσο άστοχες και προσβλητικές οι εκτιμήσεις του συγκεκριμένου δημοσιογράφου που απαξιούμε να μπούμε στην ανάλυση του λιβελογράφηματος του. Η μόνη αλήθεια είναι ότι ο ΣΚΕΑΝΑ έκανε ένα βήμα πίσω. Για να μην τυφλωθεί απ’ τη χυδαία, κίτρινη δημοσιογραφία. Ο ΣΚΕΑΝΑ δεν χειραγωγείται ,δεν δέχεται υποβολείς και εκφράζει μόνο τα μέλη του. Θεωρούμε αυτονόητο πως το περιεχόμενο εκφράζει μόνο τον συντάκτη και όχι φυσικά την ιστορική εφημερίδα»!

Και αντί απαντήσεως μια και οι αναγνώστες μας και ειδικά τα μέλη του ΣΚΕΑΝΑ θα πρέπει να γνωρίζουν τι συνέβη και τι θα συμβεί ρωτάμε τα εξής:

  1. Τελικά ο ΣΚΕΑΝΑ επιτρέπει τις υπαίθριες ψησταριές έξω από Πατρινά ψητοπωλεία το καρναβαλικό τριήμερο; Ναι ή όχι; Αν ναι… ε τότε έκανε πίσω όπως γράψαμε.
  1. Εγινε της κακομοίρας με τουλάχιστον δύο ιδιοκτήτες αλυσίδων ψησταριών που και οι δύο μαζί έχουν 8 καταστήματα στην Πάτρα και «έστησαν στον τοίχο» τον κ. Γιατρά, διαβάζοντας αυτή την απόφαση για απαγόρευση ψησταριών;
  1. Μετά το πρώτο δημοσίευμα   υπήρξε επικοινωνία με μέλη του ΣΚΕΑΝΑ που διαμαρτύρονταν; Και τους καθησύχασαν;