ΠΑΤΡΑ: Όργια σε επιχείρηση τη με τη συναίνεση των υπαλλήλων

Ποια είναι η επιχείρηση της Πάτρας στην οποία το σεξ με υπαλλήλους είναι … στο ημερήσιο πρόγραμμα; Πρόκειται για μία από τις πιο γνωστές εταιρείες  της αχαϊκής πρωτεύουσας, στην οποία τρία άτομα  έχουν τόση μανία  που δεν έχουν αφήσει… υπάλληλο για υπάλληλο! Και δεν έχουν περιορισμούς ως προς την ηλικία! Αρκεί να είναι… 18 και πάνω! Ούτε έχουν πρόβλημα με το αν είναι παντρεμένη ή όχι! Ο «καλός ο μύλος… όλα τα αλέθει» που λέει και η γνωστή λαϊκή ρήση!

Το περιστατικό κατήγγειλε πρώην εργαζόμενη στην επιχείρηση η οποία μάλιστα έχει φύγει εδώ και χρόνια, γεγονός που αποδεικνύει πως δεν έκανε την καταγγελία για λόγους εκδίκησης αλλά επειδή όντως είχε βιώσει κι εκείνη την ασφυκτική πίεση!

Μάλιστα τόσο σε εκείνη όσο και σε μία συνάδελφό της είχαν γίνει προτάσεις… στα ίσια! Ο ιδιοκτήτης της είχε προτείνει να συμμετέχει σε ένα τέτοιο «όργιο» όμως εκείνη είχε αρνηθεί και μάλιστα ζήτησε να φύγει από την εταιρεία. Ο ιδιοκτήτης προσπάθησε να την κρατήσει, εκείνη επέμεινε και τότε της έδωσε μία γερή αποζημίωση (στα χαρτιά φάνηκε ως απόλυση και όχι ως παραίτηση, προκειμένου  να την ευχαριστήσει και να κρατήσει κλειστό το στόμα της).

Φυσικά δεν είναι η πρώτη φορά που σε επιχείρηση δημιουργούνται τέτοιες καταστάσεις! Ο κοινός χώρος εργασίας φαίνεται πως «εμπνέει» κάποιους και κάποιες να προχωρήσουν και σε… περισσότερο προσωπικές σχέσεις!