Παρασύρθηκαν από τα ισχυρά ρεύματα του Ρίου τα δύο κορίτσια

Τρομαγμένα και έχοντας υποστεί σοκ από την περιπέτεια που είχαν εντοπίστηκαν τα δύο κοριτσάκια, ηλικίας από 14 έως 16 ετών, στην θαλάσσια περιοχή Ρίου, έχοντας παρασυρθεί από τα ισχυρά ρεύματα.

Εκείνοι που τα εντόπισαν ήταν ο ιδιοκτήτης του Tam Toom και γενικός γραμματέας του ΣΚΕΑΝΑ Τάκης Ματθαίπουλος μαζί με τον βετεράνο πολίστα και γνωστό άνθρωπο του αθλητισμού Μάκη Γεωργαρά.

Υπήρξε γενικότερα μεγάλη κινητοποίηση είχε σπεύσει και ένα φέρι μποτ για να βοηθήσει, αλλά εμείς με το σκάφος τα πλησιάσαμε πιο εύκολα. Υπήρχαν ισχυρά ρεύματα στην θαλάσσια περιοχή του Ρίου και όταν γίνεται αυτό χρειάζεται μεγάλη προσοχή. Τέλος καλό, όλα καλά».

Αξίζει να αναφέρουμε ότι από την απέναντι σχεδόν πλευρά έτρεξε να βοηθήσει πέφτοντας στη θάλασσα ένας άνδρας κολυμπώντας προς το σημείο, φθάνοντας τα δυο κορίτσια, επιστρέφοντας στη στεριά μαζί με το σκάφος του κ. Ματθαιόπουλου.

Τα δυο κοριτσάκια με του πάτησαν τα πόδια τους στο έδαφος, παραδόθηκαν στους γονείς τους στο μεταξύ είχαν μάθει για την περιπέτεια τους και είχαν την δική του αγωνία. Μια περιπέτεια που θα θυμούνται για αρκετό καιρό ακόμα.