παραμορφωμένα πρόσωπα Πατρινών! Μέχρι και «νυχού» στην Πάτρα… κάνει botox!

Φθάσαμε στο σημείο να κυκλοφορούν στην Πάτρα και «αλεξιπτωτιστές γιατροί» οι οποίοι με ένα βαλιτσάκι στο χέρι επισκέπτονται κατ’ οικον πελάτες και πελάτισσες για botox ή άλλα «επμεβατικά» στο πρόσωπο και σε άλλα σημεία του σώματός τους. Δυστυχώς όμως σε πολλές περιπτώσεις όχι με απόλυτη επιτυχία. Δερματολόγοι και Πλαστικοί γνωρίζουμε εδώ και αρκετό  καιρό για τους ιατρούς που έρχονται σε διαμερίσματα αλλά και σε ιατρεία κάνοντας διαφορά επεμβατικα κάτω από το φως ενός λαμπατέρ όπως μου έχουν πει κάποιες πελάτισσες που την πάτησαν και ακόμα τρέχουν από τα προβληματικά κινεζικά φτηνά υλικά που τους έχουν χρησιμοποιήσει» δηλώνει ο γνωστός Πατρινός δερματολόγος Γιώργος Δαράβαλης! «Όταν κανείς ένα επεμβατικό πρέπει να γνωρίζεις τα ρίσκα τις επιπλοκές και πρέπει ανά πάσα στιγμή για ότι συμβεί να υπάρχει ο γιατρός σου δίπλα . Τα ενέσιμα ενέχουν κινδύνους ποσό μάλλον τα ανώνυμα φτηνά προϊόντα . Κάθε φορά που κάνω ενέσιμο μέσα μου κάνω το σταυρό μου να πάνε όλα καλά και έχω κάνει χιλιάδες ένεσιμα! Ο ευσυνείδητος γιατρός πρέπει να γνωρίζει να αντιμετωπίσει κ τις παρενέργειες» προσθέτει.

Για τις συγκεκριμένες καταγγελίες έχει ενημερωθεί και ο Ιατρικός Σύλλογος Πατρών. Μάλιστα δύο Πατρινές, η μία ασχολείται με την περιποίηση νυχιών και η άλλη με την ομορφιά προσώπου (beauty artist) αναζητούν ακόμη και μέσω facebook πελάτισσες για botox ή υαλουρονικά! Και φυσικά το αποτέλεσμα σε πολλές περιπτώσεις δεν είναι το αναμενόμενο και οι πελάτισσες βγαίνουν… τέρατα! Μάλιστα όπως έχει καταγγελθεί στον Ιατρικό Σύλλογο μέχρι και στο instagram διαφημίζουν την δουλειά τους,. Μέσω φωτογραφιών (μόνο όμως όσες επεμβάσεις είναι επιτυχημένες)!

Ο κ. Δαράβαλης επισημαίνει: «τα επώνυμα υαλουρονικα και botox πωλούνται αποκλειστικά και μόνο σε Ιατρούς . Σε διαφωνία μου με μια που δήλωνε beauty artist και το περιστατικό της έκανε νέκρωση την ρώτησα για αντίδοτο και δεν γνώριζε καν την ύπαρξη του»!

Μόνο στο ιατρείο του κ. Δαράβαλη, μέσα σε 6 μήνες έχει διορθώσει πάνω από 15 περιστατικά κοκκιωμάτων σε χείλη και μύτη.