Πάτρα: Το τελευταίο «αντίο» στον 49χρονο Νίκο Αδαμόπουλο – Έφυγε ξαφνικά μέσα στη βάρδιά του

Βαρύ πένθος έχει προκαλέσει στην Πάτρα ο ξαφνικός θάνατος του Νίκου Αδαμόπουλου, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 49 ετών, την ώρα που εκτελούσε τα καθήκοντά του ως εξωτερικός φρουρός στο Σωφρονιστικό Κατάστημα Αγίου Στεφάνου.

Ο άτυχος άνδρας αισθάνθηκε ξαφνική αδιαθεσία κατά τη διάρκεια της βάρδιάς του. Οι συνάδελφοί του αντιλήφθηκαν άμεσα την κατάσταση και προσπάθησαν να του προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες, όμως, παρά τις προσπάθειες, δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή.

Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για πιθανό παθολογικό αίτιο, με το ενδεχόμενο σοβαρού καρδιολογικού επεισοδίου να εξετάζεται. Η ακριβής αιτία θανάτου αναμένεται να προσδιοριστεί μετά τις προβλεπόμενες ιατροδικαστικές εξετάσεις.

Συγκίνηση στους συναδέλφους του

Η είδηση του θανάτου του σκόρπισε θλίψη στην υπηρεσία εξωτερικής φρούρησης των φυλακών Αγίου Στεφάνου, καθώς ο Νίκος Αδαμόπουλος ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στους συναδέλφους του.

Άνθρωποι που συνεργάστηκαν μαζί του για χρόνια μιλούν για έναν εργατικό, συνεπή και αξιοπρεπή άνθρωπο, ο οποίος εκτελούσε με υπευθυνότητα τα καθήκοντά του.

Η Ένωση Υπαλλήλων Εξωτερικής Φρούρησης του Κλειστού Καταστήματος Κράτησης Πατρών αποχαιρέτησε τον 49χρονο με μια συγκινητική ανακοίνωση, στην οποία αναφέρεται στον «πραγματικά εξαίρετο συνάδελφο» με τον οποίο μοιράστηκαν την υπηρεσία επί 26 χρόνια.