Πάτρα: Συγκινητική η ανταπόκριση στην έκκληση για τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης στην “Κιβωτό της Αγάπης”

Οι Άγιες Ημέρες του Πάσχα έφθασαν και το Ίδρυμα «Κιβωτός της Αγάπης» περιμένει τους συμπολίτες μας για μια ακόμα φορά να συνεισφέρουν με τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για να καλυφθούν οι αυξημένες ανάγκες για τους τροφίμους.
«Το Πάσχα είναι γιορτή αλληλεγγύης, αγάπης και ελπίδας και σεις αυτό το έχετε αποδείξει έμπρακτα ποικίλες φορές με την συνεχή στήριξη σας προς το Ίδρυμα μας, αποτελώντας παράδειγμα συνεισφοράς και κοινωνικής αλληλεγγύης σε μία εποχή οικονομικής και κοινωνικής κρίσης», επισημαίνει στην «Γ» η πρόεδρος της Κιβωτού της Αγάπης Κατερίνα Γ. Νικολάου.
Για μια ακόμα φορά η κα Νικολάου υπογραμμίζει πως η Κιβωτός της Αγάπης δεν έχει καμία σχέση με το Ίδρυμα «Κιβωτός του Κόσμου» έτσι ώστε να μην υπάρχει καμία σύγχυση του κόσμου και αυτό ο κόσμος το έχει συνειδητοποιήσει.
«Αναγκαστήκαμε να διαχωρίσουμε την θέση μας από την δομή της Κιβωτού του Κόσμου για να προστατεύσουμε το δικό μας Ίδρυμα από τυχόν κακόβουλα σχόλια που ακούστηκαν τους προηγούμενους μήνες για την εν λόγω δομή. Το γεγονός αυτό, με την Κιβωτό του Κόσμου να βρίσκεται στο προσκήνιο, είχε φυσικά αντίκτυπο και στο Ίδρυμα μας, καθώς πολλοί συμπολίτες μας πέρα από τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζουν έχουν γίνει πλέον δύσπιστοι και επιφυλακτικοί και με το δικό μας έργο, με αποτέλεσμα να μην προσφέρουν στον ίδιο βαθμό και ως εκ τούτου το Ίδρυμα μας να έρχεται αντιμέτωπο καθημερινά με πολλά οικονομικά εμπόδια, καθώς η Κιβωτός Αγάπης στηρίζεται εξ΄ ολοκλήρου σε δωρεές διάφορων συμπολιτών και φορέων μας. Οι Πατρινοί το αντελήφθησαν και ανταποκρίνονται θερμά αποδεικνύοντας τα φιλάνθρωπα αισθήματα τους για το Ίδρυμα μας, Τους ευχαριστούμε θερμά για την μέχρι σήμερα θερμή ανταπόκριση» αναφέρει στην «Γ» η κα Νικολάου.
Παράλληλα, καλεί όποιον πολίτη επιθυμεί να προσφέρει τα παρακάτω είδη πρώτης ανάγκης που χρειάζεται το Ιδρυμα:
ΤΡΟΦΙΜΑ
-τυρί φέτα-τυρί για τρίψιμο
-γάλα εβαπορέ
-ζάχαρη
-κριθαράκι
-διάφορα μακαρονοειδή
-ρύζι
-όσπρια
-λάδι
-παιδικές κρέμες
-ντοματοπολτοί
ΕΙΔΗ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ
-πάνες ακράτειας No large &X-large
-σαμπουάν
– αφρόλουτρα
– χλωρίνες
-σκόνη πλυντηρίου
-υγρό για τα πιάτα
Εκ μέρους του Δ.Σ. του Ιδρύματος, η κα Νικολάου εύχεται σε όλους το Άγιο Φως της Αναστάσεως να γεννήσει στις ψυχές μας αγάπη και ελπίδα! Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα!»