Πάτρα: Ο απινιδωτής της μικρής Τζωρτζίνας «μίλησε» – Νέες αποκαλύψεις για τον θάνατο των τριών παιδιών

Αποκαλυπτικά είναι τα όσα έδειξαν οι online καταγραφές του απινιδωτή και του βηματοδότη που είχαν τοποθετηθεί στην μικρή Τζωρτζίνα από την Πάτρα, για να καταγράφουν την καρδιακή λειτουργία της στο νοσοκομείο, έτσι ώστε να γίνει άμεση παρέμβαση αν παρουσιάσει κάποιο πρόβλημα η καρδιά της.

Σύμφωνα με το MEGA και τα όσα αποκάλυψε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, αυτές οι online καταγραφές δεν έδειξαν το παραμικρό πρόβλημα με την καρδιά της μικρούλας, παρά μόνο δευτερόλεπτα πριν ξεψυχήσει.

Από το σύστημα παρακολούθησης διαπιστώθηκε ότι ο βηματοδότης του παιδιού ενεργοποιήθηκε δευτερόλεπτα πριν αυτό πεθάνει, επειδή το άτυχο κορίτσι παρουσίασε βραδυκαρδία. Oυσιαστικά τη στιγμή που σταματούσε η καρδιά της και πέθανε δηλαδή…

Οι γιατροί λένε ότι αυτή η βραδυκαρδία δε μπορεί να προκληθεί ξαφνικά από κάποιο παθολογικό αίτιο αλλά μόνο από εξωτερική παρέμβαση!

Μετά τις καταιγιστικές αυτές εξελίξεις, αυτό που αναμένουν τώρα οι αστυνομικοί είναι τις τοξικολογικές και ιστολογικές εξετάσεις, για να συμπληρώσουν το «παζλ» του μυστηρίου και να «φωτίσουν» τα ακριβή αίτια θανάτου τόσο της Τζωρτζίνας όσο και των άλλων δύο μικρών κοριτσιών της οικογένειας από την Πάτρα.