Πάτρα: Νύφη και κουνιάδα τσακώθηκαν για ένα γουρούνι

Απίστευτο περιστατικό την επομένη των Χριστουγέννων στο Πετρωτό. Νύφη και κουνιάδα μαλλιοτραβήχτηκαν για ένα σφαγμένο γουρούνι.

Όλα συνέβησαν όταν η νοικοκυρά παρέλαβε από τον σύζυγό της μια μεγάλη λεκάνη η οποία περιείχε κρέας που μόλις είχε τεμαχίσει ο ίδιος, η κουνιάδα της προφανώς είχε διαφωνίες για την ποσότητα του κρέατος που πήρε ο αδελφός της, πήδηξε τη μάντρα που χώριζε τα σπίτια και επιχείρησε να αρπάξει τη λεκάνη με το κρέας.

Όταν όμως η νύφη της αντελήφθη τι συνέβαινε, όρμησε καταπάνω της και στην κυριολεξία οι δύο γυναίκες κυλιόντου σαν στην αυλή του σπιτιού. Σύμφωνα με όσα καταγγέλθηκαν δεν περιορίστηκαν μόνο στο… μαλλιοτράβηγμα αλλά η μια χτυπούσε την άλλη στο πρόσωπο και το σώμα.

Στον καβγά ενεπλάκη και ο αδερφός ο οποίος άκουσε τη φασαρία και σύμφωνα με την καταγγελία χτυπούσε και εκείνος την αδελφή του. Και οι τρεις πήγαν στο αστυνομικό τμήμα και αλληλομηνύθηκαν. Χθες το μεσημέρι έγινε το δικαστήριο κατά την αυτόφωρη διαδικασία και αφού πήραν αναβολή ορίστηκε τακτική δικάσιμος.