Πάτρα: Αντίστροφη μέτρηση για το Open Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα IqFoil 2023

Το περασμένο Σάββατο 4/2, ο ΙΟΠ δέχθηκε την επίσκεψη του Γιάννη Παπασπύρου, venuemanager των αγώνων, ο οποίος προχώρησε στον τελευταίο έλεγχο και σε όλες εκείνες τις απαραίτητες διευκρινήσεις που αφορούν την κλάση iQFOIL.

Ο κ. Παπασπύρου, συνοδευόμενος από τους ανθρώπους του Ομίλου, αφού πρώτα τσέκαρε όλα τα σημεία στο ξενοδοχείο «PortoRio» που θα φιλοξενήσει το event, στη συνέχεια έκανε επιτόπια αυτοψία και σε όλον τον περιβάλλοντα χώρο, αναλύοντας και ελέγχοντας κάθε κομμάτι και κάθε τμήμα του αγωνιστικού χώρου ξεχωριστά.

Οι εντυπώσεις που αποκόμισε ο Γιάννης Παπασπύρου για τη μέχρι τώρα προετοιμασία ήταν οι καλύτερες δυνατές και άπαντες ανανέωσαν το ραντεβού τους για το testevent που θα πραγματοποιηθεί το τριήμερο 28-30 Απριλίου.

Θυμίζουμε ότι στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, το οποίο είναι κατηγορίας Open, αναμένουμε στην πόλη μας και στην ευρύτερη περιοχή πάνω από 270 αθλητές, καθώς επίσης και εκατοντάδες συνοδούς και θεατές, οι οποίοι υπολογίζεται ότι θα παραμείνουν στα μέρη μας για περισσότερο από ένα μήνα.