Ο 55χρονος Νίκος Βενιζέλος είναι ο απανθρακωμένος άνδρας που βρέθηκε στο Λαμπέτι

Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία του Πύργου και του Λαμπετίου από τον θάνατο του 55χρονου, Νίκου Βενιζέλου, ο οποίος βρέθηκε χθες το πρωί απανθρακωμένος στο αυτοκίνητό του σε αγροτική περιοχή μέσα στο χωράφι του.
Ο Νίκος Βενιζέλος του Φωτίου, του οποίου τα ίχνη είχαν χαθεί από το βράδυ της Παρασκευής, βρέθηκε το πρωί του Σαββάτου στην θέση του συνοδηγού του καμένου αυτοκινήτου του, από συγγενείς στην περιοχή «Γαλάνενα» του Λαμπετίου.
Η άσχημη ψυχολογική κατάσταση που βίωνε το τελευταίο διάστημα μαζί με το βάρος της διευθέτησης οικονομικών προβλημάτων που είχαν προκύψει, σύμφωνα με πληροφορίες, φαίνεται πως συνέβαλλαν καθοριστικά στο να οδηγηθεί στο θάνατο με αυτόν τον τραγικό τρόπο…
Η είδηση του θανάτου του βύθισε στο πένθος την κοινωνία του Λαμπετίου όπου ζούσε αλλά και της ευρύτερης περιοχής σκορπίζοντας την θλίψη σε φίλους, συγχωριανούς και συγγενείς.

Το γεγονός ότι δεν είχε δώσει σημεία ζωής το απόγευμα της Παρασκευής και χθες το πρωί κινητοποιήσαν τους συγγενείς που άρχισαν να τον αναζητούν. Οι δικοί άρχισαν να ανησυχούν όταν την Παρασκευή το βράδυ δεν πήγε στην αδελφή του, όπως συνήθιζε να κάνει, προκειμένου να πάρει ένα πιάτο φαγητό.
Όσο οι ώρες περνούσαν και ο Νίκος δεν έδινε σημεία ζωής, τόσο και η ανησυχία των δικών του ανθρώπων μεγάλωνε…Το πρώτο φως της ημέρας βρήκε τους συγγενείς να αντιλαμβάνονται ότι κάτι κακό είχε συμβεί, αφού εκτός όλων των άλλων δεν είχε δώσει σημεία ζωής και δεν βρισκόταν και στο σπίτι του.
Αμέσως ξεκίνησαν τις έρευνες προκειμένου να εντοπίσουν τα ίχνη του. Αφού διαπίστωσαν ότι δεν βρισκόταν στο σπίτι του κατευθύνθηκαν στο χωράφι του που βρίσκεται σε απόσταση πέντε χιλιομέτρων. Εκεί είδαν το αυτοκίνητό του καμένο και στην θέση του συνοδηγού τον 55χρονο απανθρακωμένο, ενώ δίπλα του βρέθηκε και ένα δίκαννο.

Ακολούθως ενημέρωσαν την Αστυνομία που έσπευσε στο σημείο μαζί με τον ιατροδικαστή κ. Γκότση που έφθασε λίγο αργότερα προκειμένου να δουν αν υπήρχαν στοιχεία που να έριχναν φως στην υπόθεση…

Σύμφωνα με πληροφορίες, από τα στοιχεία που είχε συλλέξει η αστυνομία, δεν προκύπτει το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.

Θλίψη


Η είδηση του θανάτου του σκόρπισε θλίψη σε φίλους συγγενείς και γνωστούς που δεν μπορούσαν να πιστέψουν πως ο Νίκος έφυγε με αυτόν τον άδικο τρόπο κάτω από το βάρος των συγκυριών που βίωνε.
Ιδιαίτερα συγκινητικός ήταν ο αποχαιρετισμός της ανιψιάς του με ανάρτηση της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όπου ανέφερε:
«Δεν θα μου ξανά φωνάξεις νατασούλιιιιιιιιι δυνατά γιατί έτσι το αποφάσισες……Τράβα στο καλό Νικολάκη μου πήγαινε στο πατερούλη μου και πες του όλα εκείνα που σου έλεγα…. εσύ μπορείς!!!!!!!Στο καλό να πας …»