Ο Τομέας Υγείας του IEK ΔΕΛΤΑ 360 Πάτρας δημιουργεί καθημερινούς Ήρωες!

Ο Εκπαιδευτικός  Όμιλος ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360, έπειτα από μισό αιώνα εμπειρίας στο χώρο της εκπαίδευσης, μέσω των οργανωμένων Γραφείων Σταδιοδρομίας, εξασφαλίζει την πρακτική άσκηση, αλλά και τη διασύνδεση σπουδαστών και αποφοίτων με την αγορά εργασίας.

Έτσι οι απόφοιτοι-Ήρωές μας, από όλες τις πόλεις όπου χτυπάει η καρδιά του Ομίλου ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 απολαμβάνουν τα προνόμια, από την επιλογή να επενδύσουν το μέλλον τους στη Σχολή μας, κατακτώντας θέσεις μόνιμης απασχόλησης σε ιδιωτικό και δημόσιο τομέα.

Από τις ειδικότητες άμεσης απορρόφησης δε θα μπορούσε να απουσιάσει  ο Τομέας Υγείας, ενισχύοντας το Εθνικό Σύστημα Υγείας με αποφοίτους μας, οι οποίοι έχουν αναλάβει δράση στην πρώτη γραμμή απέναντι στην πανδημία σε δημόσια ή ιδιωτικά νοσοκομεία και  ιατρεία, αλλά και σε χώρους αποκατάστασης, πλαστικής χειρουργικής, φυσικοθεραπείας και εργοθεραπείας.

Πολλοί είναι οι απόφοιτοι του τομέα Υγείας από το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 Πάτρας, οι οποίοι διαπρέπουν στην αγορά εργασίας ως καταξιωμένοι επαγγελματίες.

Ο Νικόλαος Στασινόπουλος , απόφοιτος της ειδικότητας Διασώστης – Πλήρωμα Ασθενοφόρου, ολοκληρώνοντας την πρακτική του άσκηση στο Ε.Κ.Α.Β. ΠΑΤΡΑΣ, συνεχίζει πλέον να εργάζεται δίνοντας καθημερινά τη «μάχη» του απέναντι στην πανδημία και ταυτόχρονα συνεχίζει τις σπουδές του στη Σχολή μας, προκειμένου να αποκτήσει και το πτυχίο της Νοσηλευτικής.

Η Θεοδώρα Παπαθεοδώρου, απόφοιτη της ειδικότητας Βοηθός Νοσηλευτικής Τραυματολογίας, ολοκλήρωσε την πρακτική της άσκηση στο Γενικό Νοσοκομείο Πατρών «Ο Άγιος Ανδρέας» και πλέον εργάζεται ως μόνιμο προσωπικό στο «Ολύμπιον Θεραπευτήριο», προσφέροντας τις υπηρεσίες της στην πόλη της Πάτρας. Ταυτόχρονα συνεχίζει τις σπουδές της με σκοπό να κατακτήσει και τον τίτλο του Βοηθού Ακτινολογίας Ραδιολογίας, αναγνωρίζοντας τη ζήτηση των επαγγελμάτων υγείας, εκμεταλλευόμενη το άριστα εξειδικευμένο διδακτικό προσωπικό και τις άρτιες εγκαταστάσεις της Σχολής, μας για να επιτύχει το στόχο της και να εξασφαλίσει το μέλλον της.

Η απόφοιτή μας ως Βοηθός Νοσηλευτικής Γενικής Νοσηλείας Λαμπρινή Σπύρου, έπειτα από την πρακτική της άσκηση στον Όμιλο COSMETIC DERMA MEDICINE ADVANCED HAIR CLINICS, διαγράφει μια λαμπρή επαγγελματική πορεία. Σήμερα εργάζεται στην αποκατάσταση τραυμάτων και εκπαιδεύεται με τις πιο σύγχρονες μεθόδους και τεχνολογίες αποκατάστασης. Στον ίδιο Όμιλο, συνάδελφός της πλέον είναι και η Κωνσταντίνα Ηλιοπούλου, απόφοιτή μας από την ειδικότητα Τεχνικός Αισθητικής Τέχνης & Μακιγιάζ, αποδεικνύοντας πως και ο κλάδος της αισθητικής μπορεί επάξια να αναδείξει επαγγελματίες στον τομέα της Υγείας και τις επαγγελματικές τους προοπτικές.

Η Κατερίνα Τσιάβου , αφού ολοκλήρωσε τις σπουδές στη Μαιευτική,  εκπαιδεύτηκε ως ασκούμενη στο Γενικό Νοσοκομείο Πατρών «ο Άγιος  Ανδρέας».  Ως επαγγελματίας πλέον προσφέρει τις υπηρεσίες της σε ιδιωτικό μαιευτήριο στην πόλη της Πάτρας, στο οποίο προϊσταμένη της είναι η επίσης απόφοιτή μας, από την ίδια ειδικότητα, Ανδριάνα Δημητροπούλου.

Ως εργοθεραπεύτρια σε ιδιωτικό Κέντρο στην πόλη της Πάτρας εργάζεται σήμερα η Αγγελική Αρτεμίδη. Προηγήθηκαν σπουδές στην ειδικότητα Βοηθός Εργοθεραπείας και πρακτική άσκηση σε ιδιωτικό εργοθεραπευτήριο στην πόλη του Πύργου. Η Αγγελική είναι ταυτόχρονα εκπαιδευτικός στο Ιδιωτικό Δημοτικό «ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΚΟΤΡΩΝΗ» και φυσικά δε θα μπορούσε να λείπει από το Εκπαιδευτικό προσωπικό του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 Πάτρας, αποδεικνύοντας πως εμπιστευόμαστε τους αποφοίτους μας να μεταλαμπαδεύσουν τις γνώσεις τους στους νέους σπουδαστές!

Τέλος λαμπρό παράδειγμα αποτελεί η απόφοιτή μας Άννα Ρουμπιέ, που έπειτα από την ολοκλήρωση των σπουδών της στη Φυσικοθεραπεία και κατακτώντας τη Βρετανική Πιστοποίηση L.R.N., κατάφερε να ανοίξει με μεγάλη επιτυχία το δικό της Κέντρο Φυσικοθεραπείας στη Γερμανία. Η Άννα απέδειξε πως η θέληση και η υπομονή, σε συνδυασμό με τις άριστες γνώσεις και εκπαίδευση, μπορούν να οδηγήσουν τον καθένα μας στην επίτευξη του πιο μακρινού και απαιτητικού στόχου.